Odesláno před 19 hodinami19 hod Ve svem vyuctovani na pristi mesic jsem si vsiml zajimave veci. Za sluzbu Kombinovana nabidka Red Home (2x telefon, Internet, TV) mam platit 1144,-Kc. V odhadovane vysi na pristi mesic ale sviti uplne jina cena 1479,-Kc. Tak jsem zvedav, na kolik nam to spocitaji. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 19 hodinami19 hod To je normální... typická hausova číselná konstanta, známá též jako hausnumero, to tam mívám taky. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 19 hodinami19 hod Toho si všímám pravidelně, že mám v budoucím vyúčtování jinou vyšší částku než je ta kterou platím, ale zatím se to pokaždé samo srovnalo a platba už byla v pořádku. Takže zatím to ignoruj. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 19 hodinami19 hod Moje zkušenost je, že z odhadu v samoobsluze lze docela přesně předpovědět, že příští měsíc budu platit. Částku v žádném případě ne 🤣 Premium - - - -
Odesláno před 19 hodinami19 hod jasně se tam píše, že uvedená cena je orientační 🤔 někdo běžně posílá různý platby pomocí sms a ty nejsou součástí tarifu, takže je to nějakej odhad se započítanou rezervou pro tyhle účely 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod před 12 hodinami, homberg napsal:Ve svem vyuctovani na pristi mesic jsem si vsiml zajimave veci. Za sluzbu Kombinovana nabidka Red Home (2x telefon, Internet, TV) mam platit 1144,-Kc. V odhadovane vysi na pristi mesic ale sviti uplne jina cena 1479,-Kc. Tak jsem zvedav, na kolik nam to spocitaji.navíc vrchní cena je bez pronájmů za zařízení, j to pouze cena za služby Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 7 hodinami7 hod No a taky to není konečná cena za celý zůčtovací období, ale ta cena za každý den mění jak se ti to blíží k tvému datumu. Taky tam máš určitě nějaké slevy které se pořád přepočítávají podle dnů. Takže v den splatnosti tam budeš mít tu stejnou cenu co platíš pořád.První den tam mám cenu skoro dvojnásobnou a pak postupem času se to srovná. Je to taky proto, že ty slevy co máš se počítají až na konci zůčtovacího období, takže na začátku máš plnou cenu.A za ty dva dny se mi ta spodní cena srovná jako ta horní, takže budu platit stejně co minule a před minule...Každý to tak má, stačí se podívat do vyúčtování. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Já mám v menu Vyúčtování / Moje vyúčtování / "Příští měsíc budete platit" takovou částku, kolik mě stojí všechny služby - pevný internet, pronájem modemu a TV (nemám v pronájmu set top box). Částka se mi vlastně nemění, je stejná a je taková, jakou mám i na faktuře (po všech slevách apod.). Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod @Technikus To je divné, můžeš poslat obrázek jako já aby tam bylo vidět vyúčtování za červenec a - přístí měsíc budete platit?Možná ses trefil do toho dne kdy máš zůčtovací období. Jak mi bylo vysvětleno na lince tak první den nového vyúčtování je tam skoro dvojnásobná částka co se každým dnem snižuje až je poslední den rovná mojí částce co pravidelně platím. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Proč lidem nevěříš? FakturaDatum vystavení 04.09.2025Zúčtované období 04.08.2025 – 03.09.2025...o měsíc dřív z faktury Možná je to tím, že nemám hlasové služby a tak víceméně nehrozí nějaké zvýšení faktury? Jako jo, mohl bych si na měsíc ze Samoobsluhy aktivovat třeba nějaký TV balíček... Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.