Odesláno před 20 hodinami20 hod Tak já jsem zatím na jedné smlouvě ve fázi podpisu dohody o pronájmu, na druhé smlouvě zatím končím tiketem „Chybná objednávka“, tak snad se i tam posunu do fáze výměny... Ale je to teda proces, to musím říct - hele, jen tak mezi náma - vy někdo těm smskám, co posílá VF s žádostí potvrzení změny služby, rozumíte? Jako najít smlouvu, kterou podepisuji, je zjevně nad moje mozkové buňky, a teď, kdy mám na jednom přihlášení v Můj Vodafone víc smluv, to dostalo úplně novej level. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 18 hodinami18 hod V 2. 9. 2025 v 14:19, Ondra - Vodafone napsal:@zajdee Přesné postupy kolegů z linky neznám, ale můžeme na to případně kouknout - stačí nám napsat přes https://tam.je/forum :)Díky, napsal jsem. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod Tak mně prvně bylo taky na lince řečeno, že je to pouze pro firemní zákazníky. Pak jsem paní přesvědčoval, že tomu tak není a odkazoval ji sem na fórum - a opravdu, podívala se na nějaká nová aktualizovaná pravidla a najednou to šlo... :-)Ale stejně jsem si při té příležitosti domluvil upgrade na 2000/400 za 390+20 měsíčně nafurt. Celkem fajn na to, že to nešlo přes retenční. Asi by šli i níž, ale neměl jsem zrovna náladu smlouvat. Upraveno před 16 hodinami 16 hod uživatelem DiDiDi 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno před 37 minutami37 min Termín výměny na jedné smlouvě domluven na zítra, druhá smlouva stále visí ve stavu Chybná objednávka. Ale prej to taky jednou přijde, povídala paní, co se mnou domlouvala termín 🙂Normálně se těším - vzhledem k tomu, že když byl nějaký problém, tak první rada je vyresetovat modem (což teď znamenalo reset, najít něco, čím se připojím na jeho wifinu, najdu heslo, přepnu to do bridge), tak teď to bude skoro radost něco takového dělat 🙃 No a navíc ten Station v racku vypadá fakt jako něco, co tam být nemá 😀 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.