Odesláno 29. září29. zář Centrum péče @dvdkon Pěkný den, omlouvám se, taková informace není správná. Prosím, napište nám přes https://tam.je/forum - jednak, že máte zájem o výměnu, jednak, že jste dostal chybné informace, abychom na to mohli kolegy upozornit.Tak jsem se taky chtěl zbavit Stationu a zavolal na podporu. Tam mi ale řekli, že převodník dávají jen k tarifu 2000/400 (což vůbec nepotřebuju) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 1. října1. říj Ale jako teda nějakej tichej odpor (nebo globální nedostatek informací) k nasazování převodníku se vysledovat dá - teď mi přeposlal mail zákazník, kde byl požadavek na přechod na 1000/300 a výměnu modem -> převodník. Odpověď obchodníka: "Co se týče vašeho dotazu ohledně převodníku, ten není zapotřebí, pouze u rychlosti 2000 Mbps.". Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 1. října1. říj Možná, že s příchodem převodníku bylo plánováno ho vydávat pouze k 2 Mb/s a tak si tuto informaci všichni zapamatovali. Nicméně pak se zřejmě polevilo a nikdo už nějakou změnu interních podmínek nečetl... Nicméně, pokud zde bylo několikrát Vodafone podporou potvrzeno, že ho lze mít k jakémukoliv koax internetu (jen nesmí být součástí služeb pevná linka), tak to snad platí a je nutné dotyčné osoby odkázat sem, nebo nechť se informují interně ve Vodafone na patřičných místech.Možná bych viz zkušenost výše obešel "obchodníka" a provedl změnu služeb a výměnu modemu za převodník přes tam.je/forum, jak je uvedeno na této stránce v příspěvku úplně nahoře. To by mohlo klapnout. #VychovejSiSvehoObchodnika #PozadejOVymenuZaPrevodnik Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 1. října1. říj A nebo se ty podmínky změnily. 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno čtvrtek v 07:59 5 dní Centrum péče Marek zmiňoval změnu podmínek, tak rovnou navážu, aktuálně je dostupnost převodníků hodně omezená (nízký stav na skladě), proto se může stát, že případné nové objednávky (resp. poptávky) dočasně nebudeme moct vyřídit. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno čtvrtek v 11:59 5 dní To můžu potvrdit z vlastní zkušenosti, tak mi tehdy museli odložit předání o tři dny, protože ho neměli na skladě. Ultra+ - Family CA modul, Commscope Arris CM3500 Praha Zbraslav
Odesláno čtvrtek v 14:06 5 dní Můžete prosím vyzkoušet, jestli vám ještě funguje admin stránka 192.168.100.1? Včera to ještě šlo, ale vypadá to, že to VF dnes zakázal. Vím, že tam není nic k nastavení, ale vidět hodnoty kvality signálu nebylo špatné. :) Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno čtvrtek v 15:54 5 dní Hmm, nejde, skoda. Ale tech informaci tam v pokrocilem rezimu bylo mozna az zbytecne moc. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno čtvrtek v 17:55 5 dní Tak to je teda špatný pokud to vypnuli 😕,takový modem bych nechtěl, nejčastější důvod proč se chodím do modemu dívat je právě kvalita signálu, když je nějaký problém,kdysi jsem měl hloupý modem Ubee a tam to bylo také zablokované a dost mě to tehdy rozčilovalo,tohle myšlení operátora fakt nechápu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.