Odesláno 30. března30. břez @hanz1 Cením a tleskám za přiznáni vlastní chyby a omluvy směrem k VF. To se jen tak nevidí, klobouk dolu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 2. dubna2. dub V 18. 12. 2025 v 7:43, srna napsal:Predavam tento modem, pretoze som presiel na optiku. Fungoval perfektne. Pre kamaratov z Techfora za 4000.https://pc.bazos.cz/inzerat/212347241/arris-cm3500-docsis-modem.phpahoj, nemas nahodu jeste tento modem k dispozici ?diky Ultra+ Profi - - Vodafone Ultra Hub 7 Veselí nad Moravou
Odesláno 2. dubna2. dub Ten byl jistě velmi rychle pryč, pokud je stále nemožné ho pro fyzické osoby získat v rámci pronájmu. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 2. dubna2. dub vtip je v tom ze instalacni partneri a technici ho maji, ale koncakum se tvrdi, ze neni Ultra+ Profi - - Vodafone Ultra Hub 7 Veselí nad Moravou
Odesláno 2. dubna2. dub Kusy jsou, ale vydávají se aktuálně jen firemním zákazníkům. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Zdravím, tak bohužel mi Vodafone k tarifu pro FO převodník nedá, ale zkusit jsem to musel.Nemáte někdo interní info, kdy by mohlo být u Vodafone Wifi 7 modemu umožněno přepnutí do bridge mode?Převodník výše od petr.miskerik nefunguje v ČR, nebo v čem je problém? Inzerát na bazoši stále je... Dá se pořídit Vodafone Ultra + (2000/400) bez modemu. Aktuálně mám s Wifi 7, ale nevyhovuje mi a nepotřebuji (v případě, že lze použít vlastní převodník) ho. Mám vlastní síť postavenou na Mikrotiku.Díky za objasněníPrověřila veškeré možnosti a zjistila, že převodník Arris CM3500 a zjistila, že Vám opravdu nabídnout nemůžeme :-( Nabízíme je pouze firemním zákazníkům. Děkuji Vám za pochopení. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod @shq32 bridge letos, ale termín už se párkrát posunul prý. J8 vyhlížím konec léta, snad ne bláhově.Převodník nabízel srna, nikoliv petr.miskerik. Normálně funguje, jen si člověk pak musí zajistit upgrade FW atd. Já osobně bych do toho za tu cenu a s těmi všemi riziky nešel, ale je to věc každého. Ad ta citace, to je ale krásná čeština... A to že já mám zrovna co říkat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.