Odesláno 18. září18. zář Asi bych s tím moc neprudil, než někoho napadne ve VF to "spravit" na 1 🤣 Premium - - - -
Odesláno 19. září19. zář Pokial pouzivas vlastny modem v sieti VF, mal by si mat MaxCPE 1 😀https://www.vodafone.de/media/downloads/pdf/VF-DOCSIS-Interface-Specification-v1.06.pdfstrana 24 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 19. září19. zář Tak malý Arris už mi taky sedí na stole, stačilo zapojit a vše hned fungovalo včetně stejné IP. Díky VF! 👍 Ultra+ - Family CA modul, Commscope Arris CM3500 Praha Zbraslav
Odesláno 22. září22. zář Teda, mně celý víkend v podstatě internet nejel. A když náhodou jel, tak upload byl někde kolem 20-30 mbps. Prý nějaké rušení, nicméně s VF Station (a první dny i s tímto modemem) nebyl (téměř) žádný problém. Zítra přijede technik, tak uvidíme... 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 23. září23. zář Zatím si na ten vlastní nemůžu stěžovat. Jen nemám tarif 2Giga.https://www.speedtest.net/result/18262012259.png Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 29. září29. zář Tak jsem se taky chtěl zbavit Stationu a zavolal na podporu. Tam mi ale řekli, že převodník dávají jen k tarifu 2000/400 (což vůbec nepotřebuju). Mám to prostě zkusit jindy, nebo došlo zas k nějaké změně?Teď mám nějaký divný podnikatelský tarif 500/200 co ani není na webovkách. Super Profi - - Vodafone Station WiFi 5 Bubeneč
Odesláno 29. září29. zář V ceníku těch 500/200 je (strana 37).Co se týče informací, k čemu převodník lze, pokud se nic nezměnilo, tak dotyčný operátor sděluje nepravdivé informace a lze ho pořídit ke každému koaxu, kde není součástí služba pevná linka. Upraveno 29. září29. zář uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 29. září29. zář Já teda v ceníku žádný tarif 500/200 pro podnikatele nevidím, je tam pouze tarif Super+ určený pro domácnosti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. září29. zář Aha, to se omlouvám pak já. Dal jsem CTRL+F, vložil 500/200 a viděl dva výsledky. Pokud to nejsou firemní tarify, to pak beru tedy zpět. U těch firemních tak mohou být pro převodník jiná pravidla, k čemu se vydává? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 29. září29. zář Mám dvě smlouvy, firemní 1000/300, na obou převodník. Nebylo to jednoduchý, ale hlavní problém byl v překonání dost tragické nepřipravenosti operátorů, jinak žádný odpor. V podstatě jsem je musel přesvědčit, že vím co chci, proč to chci a že mi to bude fungovat. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.