Odesláno před 2 hodinami2 hod Pokud jsme si potvrdili, že je tohle aktivní pouze u Compalu, tak obměnou za jiný model to už nebude snad třeba. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Platíme všeobecně za něco co u VF není úplně crispy😇. Stačí nahlédnout na VF TV. Já nevím jestli jsem postřehl - řazení kanálů, různé další nefunkční vychytávky v aplikacích a v krabičkách, problematická instalace na různé TV operační systémy, zpět u internetu delší doba na požadované úpravy FW v modemech ... Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 2 hodinami2 hod Já teda nemám přehled, ale myslím si, že růžové to nebude ani u kdejaké konkurence. Jistě se tam taky bude diskutovat o ledasčem. Co by v dnešní době mohlo být zcela běžné, ale není tomu tak. Konkurence je mraky, jak s internetem, tak s TV, tak stačí udělat menší průzkum a pak už se stačí vydat patřičným směrem snad za lepším. Ale ono se leccos i vyvíjí, tzn. co je teď, nemusí tak být za několik měsíců či roků. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.