Odesláno před 6 hodinami6 hod Pokud jsme si potvrdili, že je tohle aktivní pouze u Compalu, tak obměnou za jiný model to už nebude snad třeba. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Platíme všeobecně za něco co u VF není úplně crispy😇. Stačí nahlédnout na VF TV. Já nevím jestli jsem postřehl - řazení kanálů, různé další nefunkční vychytávky v aplikacích a v krabičkách, problematická instalace na různé TV operační systémy, zpět u internetu delší doba na požadované úpravy FW v modemech ... Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 6 hodinami6 hod Já teda nemám přehled, ale myslím si, že růžové to nebude ani u kdejaké konkurence. Jistě se tam taky bude diskutovat o ledasčem. Co by v dnešní době mohlo být zcela běžné, ale není tomu tak. Konkurence je mraky, jak s internetem, tak s TV, tak stačí udělat menší průzkum a pak už se stačí vydat patřičným směrem snad za lepším. Ale ono se leccos i vyvíjí, tzn. co je teď, nemusí tak být za několik měsíců či roků. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Ano, pravděpodobně je to problém jen těchto Compalů a s jejich vyhynutím skončí. Tenhle konkrétní.Za celou tu strašidelně dlouhou dobu co Compal mám - ještě od dob UPC - jsem nedělal tovární reset. Odtud mně zřejmě opakování problému nehrozí."Whataboutismus" je něco, co nepomůže vůbec ničemu a nikomu.Jo, po čtyřech dnech mohu potvrdit: nehnulo se to.A jak jsem to zkoumal, tak má poetická duše je nadšena kreativitou a vtipem mých sousedů - ty názvy sítí jsou úžasné! :-) - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno před 3 hodinami3 hod @Medvěd Mám s Compal úplně stejný problém co byl u vás. Každou noc se to přeladí z ručně nastaveno kanál 44 u 5G WiFi na kanál nad 100 a na tomto kanále je rychlost třetinová. Dle logu je to kvůli detekci DFS. Snížil jsem šířku pásma u 5G na 20/40 MHz a pak se to nepřeladí ale rychlost je poloviční.K tomu to v logu vyhazuje ještě chyby - T3 time-out. A umělá inteligence :) už doporučuje už Compal vyměnit.Nemám čas volat na linku, tak to zkusím napsat a ten Expertní režim si nechat taky deaktivovat. Snad to pomůže jinak výměna. Basic - Základní, Family Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno před 1 hodinou1 hod před 16 hodinami, Medvěd napsal:2 homberg: Koupil jsem si auto. Blbne. Řešení: přestat půl auta používat a koupit si k němu další. Nee. To není řešení, to je obcházení z nouze. Už mnoho let platím za něco sedm pětek měsíčně, tak chci, aby to fungovalo jak má. A jak jsem psal výše, vyřešil jsem to i bez nákupu půlky auta.To mozna vyhovuje tobe, pro me to reseni neni. Jak rikam, bridge a router je moje doporuceni.To prorovnani k autu silne pokulhava, ale necham na kazdem...;-) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.