Odesláno pátek v 18:48 3 dny To je fakt. Stačila by k tomu nějaká položka v Samoobsluze u služby internet. Zapnu nebo vypnu. 😎 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno sobota v 13:09 2 dny Pokud se to jednou s pomocí technické podpory * vypne, tak pokud člověk neudělá tovární reset, tak od toho má pokoj. Normální vypnutí, výpadek napájení a tak to zpět nevrátí. Tak jsem byl alespoň ubezpečen.* vůči VF nejsem devótní, to se asi o mně ví, nicméně včera vše proběhlo naprosto skvěle a vlastně i rychle, takže díky - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno před 23 hodinami23 hod Každý den se to děje v jiný čas. Zajímavé že to není v pravidelnou dobu. Vždy okolo 3:00 až 4:30. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno před 15 hodinami15 hod Pokud factory reset vrací Vodafonem vypnutou noční optimalizaci WiFi zpět do činnosti, je to docela pruda. To rozšiřuje nastavení, co by si měl člověk někde poznačit a po factory resetu pamatovat při novém nastavení. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 14 hodinami14 hod Neprocetl jsem vlakno cele... -ale napadlo mne: co tak zkusit mit to v kritickou dobu bez proudu? Udelalo by to taky? Tzn. jestli to mate nekdo na chytre zasuvce tak zkusit mezi cca 03:00 - 05:00 mit vyple. Ja to neresim bo nemam,... - - - CI O-va
Odesláno před 8 hodinami8 hod Takto pravidelně cyklovat zařízení ZAP/VYP (modem) se příliš nedoporučuje. Kvůli vyšší pravděpodobnosti poškození zařízení nebo adaptéru. To mi tady vyplynulo z dlouhodobějšího sledování diskuze.Jak by se to v tomto případě chovalo ohledně optimalizace WiFi těžko říct. Není to factory reset, takže ohledně problému s WiFi by to mohlo být řešením. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 8 hodinami8 hod Pokud se to týká pouze Compalů, tak vyřešeno by mohlo být tím, že budou obměněny.Jiných modelů se to netýká? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.