Odesláno včera v 06:271 den @Marek-26 To není pravda. v ceníku VF jsou už jen dva boxy a to samé mi řekl i operátor na lince. Dávají se už jen TV3 ten potichu slevnili jen pro nové zákázniky na 70 kč pak pak je v nabídce ten druhý, nový, TVPlay za 150 kč.@Ivo Mašek Budeš si moci vybrat jen z těchle dvou. Ten premium jsem měl taky, ale jak udělali to, že když si přepnul tak chvíli trvalo než "zaostřil" tak šel z domu. Tobě to nedělá, nebo to už opravili? Ty nový už jsou v pohodě.Psal jsem to už jinde, podle mě ruší ty dva starší boxy kvůli netflixu, aby jim už nemuseli platit, protože na těch nových už nejde. Ano, je to tam naistalované, ano jde to pustil, ale při pokusu se přihlásit vás to už nepustí dál. Když jsem volal na linku tak mi to technik podtvrdil, že to u VF nefunguje. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 09:131 den Tak pro servis (výměnu nového za vadný) asi ty prémiové boxy mít budou. Ale pouze pro servis, nikoli pro nové zapojení. Alespoň takhle jsem to pochopil.S tím "zaostřením" jsem nic nepostřehl. Asi to byla velmi krátká doba, nebo jsem si jenom nevšiml. Já s tím boxem žádný problém nemám a nikdy neměl. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno včera v 09:191 den @dad18 Je to pravda 😁 Jak píše pan Mašek a jak jsem psal já. V případě, že ke mně přijede technik na servis a zjistí, že je box vadný, proběhne výměna za box 2. generace. A ne, neruší se kvůli Netflixu, ale kvůli tomu, že jsou to starší boxy z hlediska HW, navíc běží na jiném systému, než novější boxy (3. generace). Navíc se s tímto systémem do budoucna nepočítá. Tolik k důvodům vyřazení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 09:561 den @Marek-26 Není to pravda😄. A nebo mi technik před týdnem lhal a lhala mi i před hodinou i slečna na lince kam jsem extra jen kvůli téhle debatě volal že mi nefunguje stb a byla mi nabídnutá možnost z výběru ze DVOU stb a to z verze VTV3 nebo VTVplay. Když sem namítnul, že mám box premium a chci znova tenhle tak mi řekla že tyhle starší modely už nenabízí, že si mám vybrat jen z těch co mi nabídla a že jen tyhle dva nabízí a jen tyhle dva mají v ceníku.Ještě si rozmyslím, jestli budu vyžadovat písemnou omluvu.😉 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 10:001 den Nechcete si porovnávat pindíky nějak jinak? :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno včera v 10:181 den Centrum péče @dad18 Pěkný den, to jsou dvě rozdílné situace. Jedna věc je servisní výjezd a druhá je výměna boxu přes zákaznickou linku. před 58 minutami, Marek-26 napsal:@dad18 Je to pravda 😁 Jak píše pan Mašek a jak jsem psal já. V případě, že ke mně přijede technik na servis a zjistí, že je box vadný, proběhne výměna za box 2. generace.A ne, neruší se kvůli Netflixu, ale kvůli tomu, že jsou to starší boxy z hlediska HW, navíc běží na jiném systému, než novější boxy (3. generace). Navíc se s tímto systémem do budoucna nepočítá. Tolik k důvodům vyřazení.Marek popisuje postup při servisním výjezdu technika. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno včera v 10:421 den Co to je za hloupost? Abych se dostal k servisnímu výjezdu technika tak přece musím zavolat nejdřív na zákaznickou linku, tam řeknu že mi nefunguje stb a spojí mě na technika na lince, tomu řeknu co nefunguje a ten mi řekne že mi vymění stb a na výměnu mi nabídne tyhle dva modely.Tak je se můžu dostat k modelu premium, nebo k tomu obyč stb bez wifi?!Jak mám tedy kontaktovat servisní výjezd technika abych dostal stb premium který už v nabídce nemáte?!Komu mám tedy věřit? Lidem na lice Vodafonu nebo někomu na neoficiálně oficiálním foru Vodafone?Už se mi kolikrát stalo, že to co píšete tadymi na lince Vodafonu bylo vyvráceno, že to tak není a nebo že to tak nejde jak se psalo zde.Jedna ruka neví co dělá druhá, že. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 10:541 den Centrum péče @dad18 Pěkný den, upřesním to tedy. V případě technických potíží plánují servis pouze kolegové z technické podpory. Pokud tedy budete řešit technický problém, operátoři zákaznické linky vás spojí na technickou podporu, kde s vámi naplánují servisní výjezd. Pokud však zavoláte na zákaznickou linku a budete chtít nový, anebo vyměnit stávající box, už vám nabídnou pouze ta zařízení, která jsou aktuálně v nabídce. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno včera v 11:201 den Zase vedle, operátor chtěl vedět co mám za problém a pak mě spojil na technickou podporu kde chtěl znova vědět co mám za problém a tak jsem to zopakoval, že nějak blbne stb premium a řešení od vaší technické podpory bylo to že mi technik přiveze nový stb a jsme u jádra pudla - byly mi nabídnuty ze DVOU stb a když jsem odpověděl že bych chtěl opět ten premium tam mi řekl že ty už nedávají, že už nabízí jen ty DVA nové stb.Tak se znova ptám jak se dostanu k stb premium ?Technická podpora přece nenaplánuje výjezd technika aby se jen přijel ke mě podívat, ale rovnou mu dají nějaký stb na výměnu když na místě neumí opravit ten starý ( a to jsem nikdy nezažil, vždy se hned měnil kus za kus) ale technik má u sebe ten stb který se mnou dohodla vaše linka na ta mi nabídla na výběr jen ze DVOU stb a ten premium mezi nimi není !!!! Už to konečně někdo pochopí nebo sem budete pořád psát jen naučené fráze?! Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 11:431 den @dad18 A máme tady novodobého Dona Quijota de la Manchu, který se pouští do boje s větrnými mlýny Vodafonu ;-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.