Odesláno 20. srpna20. srp @dad18 to bude stejné jako u Vodafone Station s wifi 5, taky nezlevňovali ze 100 Kč na 70 Kč Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. srpna21. srp Když budeš rozumně "hudrovat", tak se ti budou snažit vyjít vstříc. Já taky kdysi hudroval a snížili mi cenu netu o ten rozdíl za modem, protože u běžící smlouvy nemůžou měnit ceny u pronájmu. Tak mi to bylo sděleno, ale to jsem tu už kdesi kdysi psal. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno středa v 10:12 2 dny Autor V 20. 8. 2025 v 5:56, Marek-26 napsal:No, ten Premium Box je jediný, který umí Netflix, takže je možné, že když byl požadavek, aby na tom šel Netflix, tak ho ještě nabídli.Takový požadavek rozhodně nebyl. O Netflixu jsem s operátorkou vůbec nemluvil a upřímně, i když Netflix využívám, tak jsem dodneška ani nevěděl, že je možné ho na tom našem settop boxu mít 😄 Sledovat Netflix přes seťák Vodafonu by mě nikdy ani nenapadlo. Na to mám apku přímo v televizi.Edit: Mimochodem, se pak taky ozvali, že když už k nám jedou, tak nám i vymění modem, protože ten náš je už prý zastaralý. No, nevím moc v čem, ale fajn. Asi je to už příprava na 2 Giga, až to u nás taky jednou spustí. Zatím u nás, pokud vím, nejsou. Ale to už hodně odbočuji od settop boxů a sem to tak úplně nepatří. Upraveno středa v 10:20 2 dny uživatelem Peno Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Hodonín
Odesláno středa v 10:40 2 dny @Peno Asi jste si nikdy moc neprohlížel dálkový ovladač :-) Jsou tam tři tlačítka přímo pro VOD služby.A když máte na Netflix apku v TV, tak možná můžete mít apku i na VDF TV a ušetříte za měsíční pronájem set-top boxu. Upraveno středa v 10:41 2 dny uživatelem Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno středa v 10:51 2 dny Autor Jo, toho Netflix tlačítka jsem si všiml, ale nikdy jsem ho moc neřešil. Myslel jsem, že je nějaké univerzální od výrobce toho boxu a u nás je nefunkční. Až teď, když se to tu řešilo. mě napadlo to tlačítko zmáčknout a zjistit, jestli tam ta aplikace opravdu je. Prostě nikdy jsem to nepotřeboval, tak jsem to nikdy ani neřešil. no. Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Hodonín
Odesláno středa v 12:56 2 dny Jestli opravdu vyřazují prémiový box, tak je to vyloženě škoda - když jsem ho před vrácením asi po půl roce zapnul, tak se zaktualizoval, podpopra hbo a netflix tam byla od začátku, po aktualizaci to vypadalo, že přibyla podpora pro prima+.Hlasové ovládání fungovalo, bluetooth dálková ovládání taky, jen hdmi-cec ani smykem. Ale jinak celkem pohodová krabička. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno středa v 13:02 2 dny Dle webu už jej nenabízí. Podpultově na lince třeba ještě ano :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno středa v 14:01 2 dny Autor Tak už máme všechno vyměněné. Co jsem zatím zjistil, tak Netflix aplikace tam je, přes Moje aplikace (a to jsem se tam nepřihlašoval svým Google účtem) a podařilo se mi ho i spustit. Dál jsem nešel, nepřihlašoval jsem se, protože jak říkám, Netflix v těchto seťácích nepotřebuji, tak nevím, jestli by to reálně fungovalo, ale nevidím důvod proč by nemělo, když se to spustilo.Jinak jsem zjistil pár drobných odlišností v ovládání, ale v základu je to stejné, takže to je pozitivum. Alespoň už víme, jak na to. alespoň zběžně.Tak už jsemnarazil na první problém. Podle návodu by měl být kód pro rodičovskou kontrolu 1234. Jenže ten nefunguje. Zkoušel jsem i 0000. ale to taky nefunguje. V krabičce nic jiného ohledně PIN není. Nevíte co s tím?Edit2: Tak na ten PIN jsem přišel. Je stejný, jako u toho starého boxu, kde jsem to kvůli dětem změnil. Ach jo. Proč mi to nikdo neřekl?A nahrávky sdílené na obou boxech také nejsou zcela ideální. Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Hodonín
Odesláno čtvrtek v 04:27 1 den Mám ten prémiový STB. Od začátku, co se začal nabízet jako náhrada za "cihličku". Když mě odejde, tak dostanu co ? Když už v nabídce není. Mám DVB-C. Proto mám verzi pro DVB-C, nikoli IPTV. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno čtvrtek v 04:55 1 den Zatím:jsou všechny 4 uvedené boxy určené jak pro DVB-C, tak i OTT. HW i SW v nich je stejný, liší se jen konfigurace, která je závislá na tom, ke které té službě je naveden.se při servisu dávají stejný box, tedy za Premium byste dostal opět PremiumV blízké budouvnosti:Se úplně přestane dávat ten nejobyčejnější STB bez WiFiPři servisu boxů druhé generace (ten základní entry a premium box) se bude dávat premium boxVe vzdálenější budoucnosti:bude nutné přejít na jiný, aktuálně dodávaný box Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.