Odesláno před 20 hodinami20 hod Při vyúčtování jsem zjistil, že z čísla, které mám jako udržovací a nepoužívám ho, byla z Polska odeslána sms na číslo +420790865006. Jak je možné, že se odešle sms sama? Když chci nastavit blokování roamingu z toho čísla v samoobsluze, tak to nejde?? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 19 hodinami19 hod Na internetu jsem našel toto: SMS si z telefonu sám odešle Google, při dvoufázovém ověření, nebo přihlášení / lze nastavit v zabezpečení Google na otisk prstu bez sms. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 19 hodinami19 hod Autor No jo, ale kde to nastavím. Nic takového jsem nenašel... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 17 hodinami17 hod Jak koukám tak s tím má problém víc lidí. Mrknul bych se do oprávnění aplikací které z nich mají aktivované možnost odesílat SMS. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno před 16 hodinami16 hod Hele já bych to neřešil a nechal to být tak jak to je, protože se jedná o nějakou dvoufázovou bezpečnostní ochranu ze strany googlu, takže bude lepší to nevypínat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 15 hodinami15 hod Autor Ale proč mám za to platit?? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 14 hodinami14 hod @tramin odesílající telefon byl v tom okamžiku v Polsku? Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 14 hodinami14 hod @tramin O jaké částce za 1 SMS je řeč? Ty ověřovací SMS snad většinou odcházejí při nastavování nového telefonu, možná i po vložení nové SIM do telefonu. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Autor Jo, byl jsem v Polsku, ale nic jsem nepotvrzoval. Jel jsem zrovna v tu dobu autem. Jde jen sice o 1.50 Kč, ale mě jde o princip. Jakým právem si Google účtuje za sms, o které já ani nevím. To pak může dělat 10 x denně a já to zjistím až při vyučtování. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 12 hodinami12 hod Ptal jsem se na to umělé inteligence a prý za to může i například ověřování čísla u RCS zpráv. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.