Odesláno úterý v 13:03 1 den A jaká ROM je na tom mobilu? Co Fingerprint? Výsledek SafetyNet CTS? Odemčený či zamknutý bootloader? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno úterý v 18:06 1 den Možná bude potřeba opravdu rootnout to zařízení a použít některou z metod na zabránění detekce rootnutí. 🤣 Premium - - - -
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor V 5. 8. 2025 v 15:03, Marek-26 napsal:A jaká ROM je na tom mobilu? Co Fingerprint? Výsledek SafetyNet CTS? Odemčený či zamknutý bootloader?Hele, tyhle informace jsou možná užitečné. Já jsem obyčejný uživatel, a nemíním si tím zatěžovat hlavu... Nejede, nejede 250 Mb/s 1 GB Komfort mobil Zlín
Odesláno před 2 hodinami2 hod Dobře tak já se za Marka zeptám ještě jednou tentokrát trochu hloupě, telefon má tedy originální firmware od výrobce a nebyly na něm dělané žádné úpravy, je to tak?A ještě by bylo dobré napsat o jaký telefon se konkrétně jedná. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod V 5. 8. 2025 v 13:48, dcart napsal:Redmi Note 13 4GV 5. 8. 2025 v 13:16, dcart napsal:přestože vývojář je aktivní furt, donedávna to jelo. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod @dcart SPIC - Play Integrity Checker – Aplikace na Google Play Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 48 minutami48 min Já bych jen doplnil, že false positives u PlayIntegrity se dějí a je to známé. Není to běžné, ale stává se to, zejména u různých čínských nebo méně známých "brandů".edit: A ještě doplním, že pokud se to začalo dít nedávno, tak cca měsíc zpátky Google zpřísnil podmínky Play Integrity a nyní například vyžaduje alespoň semiaktuální Android security patch (z minulého roku). To se projevuje zejména u zařízení s Android 13 a novějšími. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.