Odesláno pondělí v 13:49 2 dny Na fóru se řešila změna ceníku Vodafone TV zejména s ohledem na sport.Jako uživatel TV balíčku Family jsem si všiml, že ten z nabídky na webových stránkách zmizel. Plánuje se jeho zrušení, nebo náhrada?Kanály AMC a Film+ už nejsou v žádném balíčku, jen ALLinONE. Stejně tak Film Europe, Film Europe+, National Geographic, National Geographic Wild a dokumentární Viasaty.Převedení z Komfortu na Family na sklonku minulého roku jsem bral jako projev shrinkflation a zůstal u VF TV, koneckonců, inflace byla, a na ty sportovní kanály se u nás stejně nikdo nedíval.Ale pokud bych byl nucen si vybírat ze současné nabídky Vodafone TV na webových stránkách, tak asi zamířím jinam. Tím hůře, pokud bych byl tlačen do Prima+. Super - Family Compal CH7465 Praha Letňany
Odesláno pondělí v 16:16 2 dny Tak to je docela drsný muset jít do nejvyššího balíčku, kvůli stanicím v balíčku Family. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno pondělí v 18:31 2 dny Přitom kanály Amc nebo Film+ vysílají už 10x viděné filmy. To taková Nova Cinema je mnohem lepší, vysílá častěji nové filmy a to je zdarma v dvbt nebo v základních nabídkách. Nechápu tady tu politiku. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno pondělí v 18:42 2 dny No balíček Family stál hlavně na Voyo a když zmizelo z nabídky, Vodafone tam přesunul celkem dost kanálů z balíčku Cinema, aby to nějak zamáznul a nemusel snižovat cenu, jenže asi po čase nakonec došli k závěru, že u Family dávají za málo peněz moc muziky a tak došlo k této změně, je to trochu divný a možná je to nakonec třeba i jinak než jaká je moje úvaha, těžko se v tom orientuje, protože tam třeba sice mají pdf přehled kanálů, ale ten není aktualizovaný a je tam stále balíček Family.Každopádně to vypadá že se teď snaží uživatele tlačit do balíčku All in One. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 20:00 2 dny Autor To PDF je aktuální, je v něm nový balíček Lite & Sport a podle vlastností bylo vytvořeno 24. července 2025, 14:18.Lidé pořád Family používají, tak dává smysl, aby někde pro ně (nás) byl přehled programů. Ale zajímala by mě budoucnost, proto jsem tu založil dotaz. Super - Family Compal CH7465 Praha Letňany
Odesláno včera v 07:191 den Centrum péče Hezký den, balíček Family je nadále v naší nabídce, došlo jen k přeskládání informací na webu. V PDF přehledu programů je nadále viditelné, jaké programy jsou zařazené do Family (PDF na stránce https://www.vodafone.cz/televize/programy). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.