Odesláno 24. července24. čvc před 4 hodinami, alberto04 napsal:Přestaňte nás napínat, jaké je datum 😁? Logicky - bude fungovat do té doby, než budou všechny vyměněny (ti, co se budou vzpouzet výměně, holt budou mít smolíka). Nemůže přestat fungovat dříve, neb to by měl Vodafone big průser.Mě už psali před nějakým časem, že se u mě chystá výměna. Upřímně, ten nový, s tou rourou dole, se mě pranic nelíbí. Dle mého vkusu designově příšernost. Ale prý to vyhrálo nějakou soutěž. Nechápu. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 25. července25. čvc Předpokládám, že v současné době vyměňují Compal, protože chtějí, aby celá síť byla připravena na DOCSIS 3.1 (a možná chtějí opustit Liberty Global, to nevím), ale není to nic podobného situaci s Cisco, kdy se zařízení MUSELA vyměnit. To byla spíše moje otázka, kdy potká Compal stejný osud.Ptám se na to jen proto, abych věděl, jak dlouho ještě vydrží, ale když mi zavolají, nebudu se výměně bránit. Super 500 Mb/s - Komplet 1x CH7465LG-LC, 2x CA modul -
Odesláno sobota v 08:14 5 dní Pokrok nezastavíš. Mě vyměnili Compal za Vodafonwe Station v únoru, měl jsem pevný internet 300+, slibovali lepší služby a internet Premium 1Gb/s. Je konec července, mám oficiálně i ve vyúčtování Premium, rychlost 120-150 Mb/s. Za tu dobu od února přišlo několik emailů se sliby, žádné přesné termíny, kdy to bude fungovat, v Můj Vodafone taky žádné zprávy. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno sobota v 12:02 5 dní @petrmet pokud rychlost nesouhlasí, objednal bych technika. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno sobota v 13:10 5 dní No platit si gigabit a mít jen pětinovou rychlost, to určitě není v pořádku, to by se mělo řešit buďto opravou, nebo slevou, nebo snížením tarifu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno sobota v 17:53 5 dní Jaká je správná rychlost Internet Premium nebo Pevný internet ? Ani ve vyúčtování ani v Můj Vodafone žádná konkrétní rychlost uvedena není. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno sobota v 17:56 5 dní https://www.vodafone.cz/podminky/podminky-doplnkovych-sluzeb/podminky-sluzby-vodafone-pevny-internet1/ - Red Basic+ - - Praha
Odesláno sobota v 18:57 5 dní Takže Premium 1 Gb/s je vlastně 300 Mb/s v noci, přes den 150 Mb/s. Nepřekvapuje mě, že technik prohlásil, že je vše O.K. Při otestování přes Múj Vodafone to taky hlásí, že vše je O.K. Dokud jsem měl Compal a tarif 300+, tak to běželo mnoho let celkem stabilně těch 300 Mb/s. Celá ta hurá akce byly jen sliby a kecy. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno sobota v 19:40 5 dní Hm, u mého Premium+ 1000/200 se uvádí dle odkazu výše běžně dostupná 600/120 a minimální 300/60.Takže za naměřených 934/201 jsem rád. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pondělí v 09:00 3 dny Je to tak. Ty rychlosti v těch podmínkách odpovídají nařízení ČTÚ. V nařízení jsou 2 hranice a to 60% a 30% z inzerované/maximální rychlosti, s tím že pod 60% inzerované rychlosti nesmí reálná rychlost klesnout na více než souvislých 90 minut a pod 30% inzerované rychlosti nesmí klesnout nikdy.Pokud tedy nastává splnění jedné nebo dokonce obou podmínek, tak je to důvod na reklamaci služby u operátora.Na druhou stranu, toto nařízení mimo jiné říká, že například v případě 1Gbps služby, je jakákoliv reálná rychlost mezi 1Gbps a 600 Mbps naprosto v pořádku a operátor v tomto případě může zákazníka se stížností poslat k šípku, byť se tak většinou z důvodu NPS neděje. Super Fibre - ALLinONE - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.