Odesláno 20. července20. čvc Dneska jsem se konečně dokopal a zkusil zprovoznit na starém NB Dell Latitude E5530 Android TV, jako hlavní systém. No, podařilo se.Už mě přestalo bavit to stupidní ovládání na PC, blokování XXX kanálu a další kokotiny. A je to báječně rychlé. - - - CA modul OVA
Odesláno 20. července20. čvc ty máš tu novou vodafone tv na 3ready pro android v nějakym předběžnym přístupu? 😮 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 20. července20. čvc Já bych řekl že s 3ready to nemá nic společného, jenom nainstaloval na noťas OS Android TV spolu s aplikací Vodafone TV,Já zkoušel na počítači s Windows jen emulátor OS Android a ten je docela náročný, na mém PC to běželo v pohodě, ale na starším hardwaru to bude mít asi problém jak už tady v minulosti někteří zmiňovali. A kde se dá ten OS Android TV vlastně stáhnout ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. července20. čvc Android TV, takže napsal do špatného tématu. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 21. července21. čvc Autor před 10 hodinami, Slamb napsal:ty máš tu novou vodafone tv na 3ready pro android v nějakym předběžnym přístupu? 😮Nene, jsem byl jenom zvědavý, jestli Android TV pojede i na starém noťasu. To je normální aplikace Vodafone TV. - - - CA modul OVA
Odesláno 21. července21. čvc Jasan. Ale otázky padaly na systém Android TV. Také by mě to zajímalo. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 23. července23. čvc https://www.google.com/search?q=Android+TV+pcZkusím to nainstalovat do virtuálu 🙂Nejde to bohužel ve VMware bootovat. Tak asi jen z flešky. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno 23. července23. čvc Autor Zkoušel jsem to na 4 PC (i5-10600K, 64GB RAM, i3-13100, 64GB RAM, pak miniPC Lenovo Gen 4, 16 GB RAM - typ teď z hlavy nevím v Android Studiu a to jsem rozjel pouze na jednom a nakonec ten starý Dell Zkoušel jsem to ve VMWaru, to mi zase jelo taky pouze na jednom, zkoušel pod W10 i W11. Ten BS znám, ale je to dost pomalé pak, ten jsem teď přeskočil. Zkoušel jsem to pod VHD instalací,, to se nechytlo vůbec na žádném. Zkoušel jsem Chrome OS Flex a taky prd, neinstaluje aplikace z Android Play. Jenom pod tím Android TV na tom NB. Na každém PC se to chovalo úplně jinak. - - - CA modul OVA
Odesláno 24. července24. čvc Asi bude záležet na HW, šanci má asi spíše starší, který ten systém je schopen obsloužit. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno 24. července24. čvc Jestli ten notebook nemá dotykový displej, tak mi smysl instalace uniká.... Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.