Odesláno neděle v 17:55 3 dny Vodafone upustil od označování Xiaomi (HyperOS) ROM , tedy "VF" na konci označení ROM? Kdy bude dostupný již vydaný update 2.0.203 pro Xiaomi 14T Pro? Já jestli je rozdíl ve vydání pár týdnů a nebo si mám udělat de-brand a dostávat update přímo od Xiaomi... - Super+ - - Liberec
Odesláno neděle v 18:50 3 dny 203 je pro Europe vydaný, pro Global zřejmě jen 202.Více zde Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno neděle v 19:49 3 dny Autor Ano EEA 2.0.203 je vydaný ale zdá se, že u Vdf pořízené zařízení Xiaomi je opět brandováno a aktualizace nejdou přímo od Xiaomi ale přes Vdf. Dříve to člověk věděl přímo z názvu ROM, kde na konci místo "XM" (aktualizace zařízení dostává od Xiaomi) bylo "VF" (aktualizace vydává Vodafone), tak člověk věděl, že má rovnou po koupi u zařízení odemknout bootloader a nahrát tam čistou oficiální ROM od Xiaomi. Po dnešním laborováni s manuálním updatem jsem zjistil, že ač je na konci verze "XM", stejně se jedná o brandovanou ROM (což je poslední dobou evidentně nešvar více operátorů) a na aktualizace člověk musí čekat, až si to Vdf "otestuje", což někdy znamenalo měsíce čekání... - Super+ - - Liberec
Odesláno pondělí v 06:52 2 dny Co zkusit změnit oblast/region na něco co není v EU? Např. Švýcarsko a zkusit vyhledat aktualizace. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pondělí v 07:02 2 dny Autor Rady dobré pro někoho, kdo se v tom nevyzná :-) Tenhle trik funguje (Švýcarsko, UK a Švédsko) ale pouze v případě, že je distribuce updateu přímo od Xiaomi...Já se ptám, kdy bude aktualizace uvolněna od Vodafone a nepřímo o potvrzení, že stále si brandují ROM (aspoň u Xiaomi, kdysi to dělali i u Huawei ještě s GMS). - Super+ - - Liberec
Odesláno pondělí v 07:17 2 dny No výče čtu, že to neobsahuje VF ale XM, tedy VNNEUXM.Očekával bych tedy, že jde o Europe distribuci bez customizace operátora. Uvidíme však, co odpoví někdo oficiálně z Vodafone Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno pondělí v 07:26 2 dny Autor To jsem také očekával, nicméně jsem prolezl ty internety a zjistil, že neoznačování operátorem upravných ROM a tedy i indikace jiného distribučního kanálu, je takový nový nešvar. Upraveno pondělí v 07:26 2 dny uživatelem Ghouless - Super+ - - Liberec
Odesláno před 20 hodinami20 hod Článek z 8.7.2025 Xiaomi začíná vydávat nový Android 16 na první telefonyZatím se totiž jedná jen o ranou fázi určenou především pro vlajkové modely Xiaomi 15 a Xiaomi 14T Pro. Tato aktualizace je dostupná pouze omezenému okruhu uživatelů v rámci programu Mi Pilot. Běžní uživatelé si tedy ještě nějaký čas počkají.OPRAVA: Tady se řeší verze 20x a článek je o 21x . Omluva :( Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno před 20 hodinami20 hod V tom článku je i tento komentář v diskuzi. Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Centrum péče @Ghouless Pěkný den, verzi firmware s označením 2.0.203.0.VNNEUXM jsme zatím neotestovali z důvodu problémů na straně výrobce. Doporučím vám kontaktovat technickou podporu výrobce, která vám bude schopna poskytnout přesnější informace. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.