Odesláno pátek v 13:35 3 dny Zdravím, už mi 3-4 týdny nejede na telefonu iOS aplikace Vodafone TV. Vždycky naběhne, všechno se tváří v pohodě, ale když chci pustit stanici živě, nebo ze záznamu, tak po chvilce vyskočí tato chyba. Už toho mám fakt plné zuby a čekám jen na vypršení slev do prosince abych utekl, neví někdo co s tím? Vodafone se mi snažil pomoct, jako kdyby se bavil s babičkou, která volá servis internetu, ale nejede jí počítač. Super DSL Super Sport Zyxel VMG8623-T50B Krumvir
Odesláno pátek v 14:20 3 dny Někdo řešil podobný problém zde: takže nemáš telefonu také nějaký antivir, který by to mohl blokovat ?https://www.techforum.cz/topic/63265-iphone-15-bitdefender-chyba-mv1821/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pátek v 14:53 3 dny Autor Nemám nic, ani zapnutý ten iCloud+ cosi, zkoušel jsem absolutně všechno a nic prostě. Vodafone má do háje vedět co s tím, když je to jejich aplikace a musí na vývoji vědět co je ten chybový kód. Začalo to na iPhone 14 Pro Max zničeho nic. Teď mám 16 Pro Max a furt stejný. Dokonce už byla nějaká aktualizace appky a já jsem dělal aktualizaci na iOS 26, pořád nic prostě. Před tím jsem měl ještě iPhone XS a z něj jsem dělal zálohu a obnovu 1:1 na ten 14 Pro Max kde to první týden fungovalo. Na XS ta appka jede furt ale na 16 prostě nic.Nejde mi o to, že za to může VF, což asi může když mi fungují 2 konkurenti na IPTV, Netflix, Apple TV apod., žádná jiná appka mi prostě z mých asi 5 ploch plných aplikací neblbne, ale jde mi o to aby mi řekli čím to je. VF TV mám jen kvůli F1 a nejvíc se dívám na telefonu, protože jsem pořád někde pryč nebo nechci otravovat rodinu, kterou to nezajímá. Super DSL Super Sport Zyxel VMG8623-T50B Krumvir
Odesláno pátek v 15:47 3 dny Není to tím iOS 26? S paranoiou VF bych se ani nedivil, kdyby to měli za nepodporovaný systém. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno pátek v 17:34 3 dny Autor Neslo to uz na ios 18.5, prestalo to prave fungovat uz tam a je to stejna chybova hlaska Upraveno pátek v 17:34 3 dny uživatelem LukasG Super DSL Super Sport Zyxel VMG8623-T50B Krumvir
Odesláno pátek v 20:06 3 dny Vyzkoušel jsem teď ipad i iphone (obojí SW 18.5) a přehrávání pořadů mi funguje. Zkoušel jsi i přehrávání přes jiné připojení (mobilní data, hotspot, jiná wifi)? Už se mi v minulosti několikrát stalo, že mi přestala fungovat Vodafone TV přes domácí wifi a pomohl až restart modemu, i když připojení jinak normálně fungovalo. Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno pátek v 20:58 3 dny Autor Řešení Zkoušel jsem fakt všechno co mě jako IT člověka napadlo. Různé typy sítí, vypnul jsem private relay od Apple páč to nekomu delalo podobny chybovy kod, zkontroloval jsem jestli ma appka všechny oprávnění, zkusil jsem změnit region, jazyk, restarty, reinstalaci, vpnky, downgrade appky a ja nevim co. Už jsem fakt bez nápadu. Snažil jsem se vrátit i nejake nastaveni a vymazat appky protoze to prestalo fungovat z niceho nic v průběhu jednoho dne, jako fakt nevim a stve me ze bez VF nebo nekoho se stejným problémem to asi nevyřešíme.Dalsi pruser je ze je to fakt nejaky fuckup VF protoze me fakt vsechno krome jejich appky jede. OnePlay jsem zkousel jede, Sledovani TV jede, Netflix, Disney, Apple TV, Youtube, prostě všechno kde jede nejaky stream. Tak ja nevim co s cim ta appka ma problem, na co ty chybove kody jsou? Aby si prisel na problem např. nedojde dotaz az k serveru VF nebo ja nevim.Zázrak!!! Našel jsem řešení na obdobě tohoto fóra v Německu. https://forum.vodafone.de/t5/GigaTV-App/Abspielfehler-Fehler-MV-1821/td-p/3226572/page/4 Odinstalovat aplikaci -> Vypnout a zapnout telefon -> V Můj Vodafone pod nastavením služby vymazat spárované zařízení -> nainstalovat a přihlásit-> HOTOVO Super DSL Super Sport Zyxel VMG8623-T50B Krumvir
Odesláno sobota v 12:44 2 dny před 23 hodinami, LukasG napsal:Zdravím, už mi 3-4 týdny nejede na telefonu iOS aplikace Vodafone TV. Vždycky naběhne, všechno se tváří v pohodě, ale když chci pustit stanici živě, nebo ze záznamu, tak po chvilce vyskočí tato chyba. Už toho mám fakt plné zuby a čekám jen na vypršení slev do prosince abych utekl, neví někdo co s tím? Vodafone se mi snažil pomoct, jako kdyby se bavil s babičkou, která volá servis internetu, ale nejede jí počítač.mám stejný problém na iPhone 15 Pro Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno sobota v 14:09 2 dny Autor Tak řešení máš napsaný Super DSL Super Sport Zyxel VMG8623-T50B Krumvir
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.