August 16, 2025Aug 16 Mě to zafungovalo Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
September 20, 2025Sep 20 Funguje Vám app na iOS26/iPadOS26.? Na obou zařízeních se jen načítá a nic. Dříve aspoň nahlásila app chybu Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
September 20, 2025Sep 20 možná už jenom došla číselná řada pro generování novejch chyb, by museli přidat o řád víc 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
September 20, 2025Sep 20 Odinstalovat/nainstalovat, smazat profil - vytvořit profil, několikrát a už se to chytlo 🤷♂️ Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
September 20, 2025Sep 20 včera aplikace na tvOS26 fungovala v pořádku Edited September 20, 2025Sep 20 by kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
September 23, 2025Sep 23 Care Centre Moje zkušenost po obnově zálohy na nový iPhone - na první pokus naskočila chyba, ale to bylo tím, že jsem omylem zadával staré heslo :) Takže stačilo zadat správné a aplikace se v pořádku přihlásila. Přehrávání je funkční. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice