Odesláno 17. června17. čvn Potřebuji převést číslo na dceru. Vyplnil jsem formulář ze samoobsluhy, podepsaný mnou i dcerou jsem ho nahrál přes samoobsluhu. Co ale bude následovat? Budou mě i dceru nějak kontaktovat? Vůbec tam třeba nebyl způsob platby a dcera ani neví, kolik by měla platit( já jsem platil zvýhodněnou cenu). Tudíž dcera ani neví, jestli si ho ponechá, nebo ho zruší... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 18. června18. čvn Centrum péče @tramin Pěkný den, pokud je formulář správně vyplněný, provedeme převod práv a závazků do 30 dní od přijetí žádosti. O vyřízení či zamítnutí převodu vás budeme informovat SMS zprávou, více k tomu například uvádíme na stránce: https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/zmeny-na-uctu/prevod-na-jineho-majitele/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 18. června18. čvn Autor To samozřejmě vím, ale můj dotaz zněl, co bude následovat (kromě SMS). 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 19. června19. čvn Centrum péče @tramin Pěkné odpoledne, mimo samotného převedení služeb nic dalšího následovat nebude :) O výsledku vás budeme informovat SMSkou. Pokud potřebujete nějaké podrobnosti k převáděným službám, ozvěte se prosím přes https://tam.je/forum. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 20. června20. čvn Autor Nic dalšího následovat nebude? A jak si dcera dohodne financovaní. Nebo to bude mít zdarma? Můj dotaz byl hlavně ohledně dcery po převedení tarifu. No raději si zavolám... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 20. června20. čvn Vypadá to dost na partyzánštinu.Ale snad se za tím vším skrývá nějaký promyšlený převod a kontakt zákazníků a dohoda, co, jak, kdy, kde, za kolik apod.Nešlo to vyřídit na pobočce za přítomnosti obou současně? Upraveno 20. června20. čvn uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 20. června20. čvn Autor Bohužel, dcera je v Irsku. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 20. června20. čvn Centrum péče @tramin Po převodu obvykle ponecháváme stávající nastavení tarifu, pokud je to možné. Znamená to, že služby převádíme tak, jak jsou nastavené. Případně se nový majitel s námi může po převodu spojit a domluvit si nastavení tarifu podle jeho vlastních potřeb a také si nastavit i případné inkaso přes Můj Vodafone. Převod služeb řešíme pouze formou formuláře, vše popisujeme: https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/zmeny-na-uctu/prevod-na-jineho-majitele/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 20. června20. čvn Proč partyzánština @Technikus ? Dotazující to udělal přesně jak Vdf ukládá a pak se jen tazatel ptal na to, zda se to na dceru převede za stejných podmínek jako měl on a na tohle od @Veronika - Vodafone nedostal prvně odpověď, až teď a to ještě tak trochu šalamounskou :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 20. června20. čvn Autor @Veronika - Vodafone Takže jestli to správně chápu, budete po převodu nějakým způsobem kontaktovat dceru, nebo dcera musí kontaktovat Vodafone? Předpokládám, že alespoň jí bude umožněm přístup do Vodafone samobsluhy (bude administrátorem svého tarifu). Pořád v tom nemám nějak jasno... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.