Odesláno 9. června9. čvn Autor @Ondra - VodafoneDobrý den, kdy mohu očekávat, že aplikace bude opět ke stažení? Protože konkurenční aplikace fungují a nehodlám čekat týdny…. - - - - Praha
Odesláno 10. června10. čvn Centrum péče Situaci vyřeší nová verze aplikace, kterou jsme poslali LG k certifikaci. Termín bohužel nedokážu odhadnout, protože někdy trvá certifikace relativně krátce, někdy to je na řádově na týdny. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno úterý v 11:29 4 dny Jak to vypadá s webOS u LG a Vodafone TV app? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno úterý v 13:00 4 dny Centrum péče Dnes jsem se ptal a zatím v tom bohužel posun není. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno čtvrtek v 08:55 2 dny Dobrý denZde je vyjádření LG k aplikaci Vodafone tv a certifikaci.Vezměte prosím na vědomí, že společnost LG nekontroluje dostupnost aplikací třetích stran, jako je Vodafone TV, na své platformě. Dostupnost takových aplikací závisí na vývojovém a certifikačním procesu poskytovatele aplikace. Pokud jde o certifikaci a vydání aplikace Vodafone TV, společnost LG nemůže poskytnout konkrétní časový harmonogram, protože tento proces je zcela řízen poskytovatelem aplikace. Doporučujeme zůstat v kontaktu se společností Vodafone, kde najdete aktuální informace o dostupnosti aplikace. Basic Basic Základní - Liberec
Odesláno včera v 08:401 den Tak to trošku "nepřesně vyjadřují", ne? Já si snad do jejich obchodu s aplikacemi mohu nahrát co chci? 🤦 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 09:011 den Centrum péče Já jsem tu odpověď příliš nepochopil :) Nicméně je to tak, že pokud chceme do LG obchodu nahrát aplikaci nebo její aktualizaci, prochází certifikačním procesem, který je v režii LG (samozřejmě ve spolupráci s vývojářem). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.