Odesláno před 5 hodinami5 hod Bojím se , že to trvá tak dlouho protože tam VODAFONE implementuje ta různá omezení a protipirátská opatření , které žádný jiný operátor nemá v takovém rozsahu , že to pak bude fungovat opět na kosočtverec jako současné aplikace. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno před 3 hodinami3 hod Myslím si, že letos to nebude a to jsem ještě optimistický.V dubnu to bude už rok, co jsem od VTV odešel (a dávám love někomu jinému), protože mám jen jedny nervy s jejich systémem. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Já od toho naopak očekávám, že to bude na úrovni kdejakých konkurenčních designů / fungování / možností / nastavení / jednoduchosti / plynulosti a snad to nebude krok špatným směrem. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Já tomu taky nevěřím že něco v blízké budoucnosti bude. Prostě jen lakují lidi a napíšou, že něco se chystá, ale nemůžou napsat kdy (protože to neví) a nemůžou napsat co (protože to neví).Slibem nezarmoutíš, že. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Tak ono si tohle očividně řeší globálně Vodafone EU či kdo a do ČR to pak přijde jako hotový produkt k používání s možná nějakou lehčí úpravou pro ČR trh.A co je globální tak trvá 😁Prostě ten článek o tom, že přijde změna přišel se zbytečným předstihem a teď jsme akorát nedočkaví 😂 Ne teď, ale už těch několik měsíců. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod před 45 minutami, Technikus napsal:Já od toho naopak očekávám, že to bude na úrovni kdejakých konkurenčních designů / fungování / možností / nastavení / jednoduchosti / plynulosti a snad to nebude krok špatným směrem.Tak já netvrdím, že to bude špatné (ba naopak jsem na to zvědavý), jen to, že to letos nestihnou, když je to taková velká akce pro vícero států. Jen si vemte jak dlouho jim trvají jiné prkotiny, natož změna platformy. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Většinou než aktualizace samotné aplikace je důležitější, že je opravován, aktualizován a optimalizován backend. Další aktualizace na mobilní zařízení je plánována, mohla by přijít někdy na jaře. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 2 hodinami2 hod Ono to funguje trošku jinak. Firma s 3Ready vypustí zprávičku, že jednají s VF a že už se skoro dohodli aby na ně zatlačila. To samé vypustí i VF aby zas na ně zatlačil se sníženou cenou, ale žádná oficiální smlouva podepsaná být ještě ani nemusí. Kdyby byla tak to netají a nemlží tak okolo toho. Naopak by se ti oba chlubili, ale jeden článek od té firmy není přece oslava podepsání smlouvy. To, že napíšou, že se něco chystá je logické. Žádná aplikace nemůže být bez nějakých dalších a nových aktualizací. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod @dad18 Ale kdyby nebyla žádná smlouva, tak by si to ani jedna společnost nemohla dovolit to bez druhého zveřejnit ne? Více méně stále v rámci Evropy je konkurenční boj. A navíc většinou vyleze ven až nějaká smlouva, teprve pak tyto články. Protože na smlouvy mohou díky kontaktům přijít i redaktoři. A kdyby to bylo jen na bázi námluv, jak říkáš, tak o tom neví ani Ondra a jiní. Ani zaměstnanci ve značkové prodejně a nebudou tvrdit, že se i oni těší, až se to spustí. Myslím, že jsme možná tento rok blízko. Navíc už tu bylo řečeno, že stávající aplikace nedostane aktualizace, takže kdyby to byly jen námluvy, tak nebudou pozastavit opravy stávající. Protože tu někdo mluvil, že mu něco nefunguje na stávající Vodafone TV a myslím, že Ondra psal, že už se to neopraví, protože se čeká na něco nového? Tak předpokládám, že už se něco vaří. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod I kdyby měli zaměstnanci Vodafone na jejich firemním intranetu kdo ví jaké informace, nesmí je nikdo vypustit ven.Tzn interně jistě nějaké informace kolují, ale my si musíme počkat na oficiální informace. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.