Odesláno středa v 15:04 2 dny Dobré odpoledne všem, už 3. Týden řeším změnu tarifů (4čísla) a ze strany Vodafone neustále s něčím problém. Nejdříve je problém když slíbí že se někdo od nich ozve do určité doby - typicky do 24h. Tohle jim zatím nevyšlo ani jednou. Pak když už se to teda podařilo a domluvily se tarify, které měly fungovat do 24h od vytvoření požadavku, to bylo od 3.5 tak ještě dnes 7.5 nefunguje nic z toho a opět od Vodafone sliby že se někdo ozve. To takto funguje tahle síť normálně nebo mám prostě fakt velkou smůlu? Má někdo podobnou zkušenost? - Red Basic+ - - Ostrava
Odesláno středa v 16:23 2 dny Počkej si až se tady ukáže oficiální zástupce Vodafone. On to pak prověří jestli jak a kde je nějaký problém a pomůže ti s jeho řešením.Já mám zas zkušenost obrácenou, ale ani podle mě nebo tebe nejde soudit. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 16:57 2 dny No, tady se nic konkrétního k jeho smlouvám/číslům nedozví. Zkusit lze třeba tam.je/forum, Vodafone linku, prodejny apod. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno středa v 17:25 2 dny Tady sice ne, ale když už sem napsal tak by měl počkat na nějakého oficiála... Já bych si od nějakého blonďáčka s patkou a v červeném tričku radit nenechal.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 17:33 2 dny Tak tam zavolej znovu a řekni že chceš dát výpověď a přejít k jinému operátorovi a že potřebuješ OKU kód pro přenos telefonního čísla, nebo jdi aspoň na webu do Můj Vodafone a tam si ten OKU kód u všech čísel zobraz a uvidíš jak rychle to najednou půjde. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno včera v 03:121 den Autor No jsem docela zvědav, jestli se k tomu někdo od Vodafone vyjádří, ale nejspíš zase něco ve smyslu: kolega/kolegyně se vám ozve a pokusí se to s vámi vyřešit. Poslední takový slib z infolinky trvá 4.den.. Jinak jsem samozřejmě zkoušel zobrazit OKU kódy na přes webovou aplikaci a bezúspěšně, ani na infolince *77 je nesdělí, pouze že to předají na jiné oddělení a někdo se ozve.. ještě zkusím prodejnu, snad tam by mohlo být vstřícní.. - Red Basic+ - - Ostrava
Odesláno včera v 09:411 den OKU kody se na Muj Vodafone zobrazi bez problemu, jestli s ti mate problem, bude neco spatne na vasi strane... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Centrum péče @Hajanek Pěkný den, mrzí mě, že se změna tarifů nepodařila :( Určitě se prosím ozvěte přes https://tam.je/forum, ať to můžeme dořešit. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod V 8. 5. 2025 v 11:41, homberg napsal:OKU kody se na Muj Vodafone zobrazi bez problemu, jestli s ti mate problem, bude neco spatne na vasi strane...No to zase není až tak pravda, protože jsem chtěl nový FritzBox a pan na infolince mi tvrdil, že to nelze jelikož je u nás pouze tarif 1000/60 a Fritz se dává k 2000/400.Tak jsem si hned při hovoru chtěl zobrazit oku, ale stále to psalo, že možnost už byla vyčerpána. Tak mě musel přepojit na výpovědní. Ale řeknu kdyby zde v paneláku nebyla možnost FTTH od ČEZ, FTTH optika od místního poskytovatele, kterou používám teď v práci a je na ni napojen i místní špitál, kabel Vodafonu a DSL 250/50 Cetinu, tak jsem žádný Fritz nedostal. Ale už je na stolku.👍🤣 Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno před 9 hodinami9 hod Co to tam pracuje v poslední době za lidi? Vždyť by ten modem měl jít pronajmout i třeba k nejnižšímu tarifu internetu, ne? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.