Odesláno před 19 hodinami19 hod Dobré odpoledne všem, už 3. Týden řeším změnu tarifů (4čísla) a ze strany Vodafone neustále s něčím problém. Nejdříve je problém když slíbí že se někdo od nich ozve do určité doby - typicky do 24h. Tohle jim zatím nevyšlo ani jednou. Pak když už se to teda podařilo a domluvily se tarify, které měly fungovat do 24h od vytvoření požadavku, to bylo od 3.5 tak ještě dnes 7.5 nefunguje nic z toho a opět od Vodafone sliby že se někdo ozve. To takto funguje tahle síť normálně nebo mám prostě fakt velkou smůlu? Má někdo podobnou zkušenost? - Red Basic+ - - Ostrava
Odesláno před 17 hodinami17 hod Počkej si až se tady ukáže oficiální zástupce Vodafone. On to pak prověří jestli jak a kde je nějaký problém a pomůže ti s jeho řešením.Já mám zas zkušenost obrácenou, ale ani podle mě nebo tebe nejde soudit. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 17 hodinami17 hod No, tady se nic konkrétního k jeho smlouvám/číslům nedozví. Zkusit lze třeba tam.je/forum, Vodafone linku, prodejny apod. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod Tady sice ne, ale když už sem napsal tak by měl počkat na nějakého oficiála... Já bych si od nějakého blonďáčka s patkou a v červeném tričku radit nenechal.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 16 hodinami16 hod Tak tam zavolej znovu a řekni že chceš dát výpověď a přejít k jinému operátorovi a že potřebuješ OKU kód pro přenos telefonního čísla, nebo jdi aspoň na webu do Můj Vodafone a tam si ten OKU kód u všech čísel zobraz a uvidíš jak rychle to najednou půjde. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor No jsem docela zvědav, jestli se k tomu někdo od Vodafone vyjádří, ale nejspíš zase něco ve smyslu: kolega/kolegyně se vám ozve a pokusí se to s vámi vyřešit. Poslední takový slib z infolinky trvá 4.den.. Jinak jsem samozřejmě zkoušel zobrazit OKU kódy na přes webovou aplikaci a bezúspěšně, ani na infolince *77 je nesdělí, pouze že to předají na jiné oddělení a někdo se ozve.. ještě zkusím prodejnu, snad tam by mohlo být vstřícní.. - Red Basic+ - - Ostrava
Odesláno před 36 minutami36 min OKU kody se na Muj Vodafone zobrazi bez problemu, jestli s ti mate problem, bude neco spatne na vasi strane... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.