Odesláno čtvrtek v 10:40 2 dny Hoši, zvědaví jsou brzo staří. Se stářím chodí nemoci a neduhy., zatížíte zdravotní systém, ochudíte zdravotní pokladnu, budete pro společnost neužiteční, ... to přece nechcete. 😄😄 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno čtvrtek v 11:10 2 dny Autor Jsme tu taková velká svorná rodina co si navzájem pomáhá a najednou sem hodíš klín s tajemným uživatelem? A nebo ti jen roste nos?😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno čtvrtek v 13:01 2 dny Jsme na fóru, můžeme si diskutovat a spekulovat. 😁 Co tedy víme. Požadavek byl1Gbps, předpokládejme, že ten tedy dostalPůvodně nabízena byla ceníková plná cena, něco přes 500, takže 500-599, domluva klapla, cena tedy bude nižší jak taktoPomohl mu někdo zdejší, s vazbami na Vodafone či přímo zaměstnanec, takových tu moc nebude, ale buď jsou v anonymitě nebo s ofiko Vodafone účty, ale bude to někdo registrovaný na fóru, když je to přispěvatel. Třeba se přihlásí a nebo taky ne Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno čtvrtek v 13:43 2 dny Autor No počkej, když už špekuluješ tak i jmenuj. Já si myslím, že ten agent je @Komár ... Nedávno u mě zazvonil nějaký prodejce od růžovýho, nabízel mi levněji než od VF a tak nějak divně a spiklenecky na mě mrkal... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno čtvrtek v 14:36 2 dny A nechtěl tě sbalit? 🤐BTW nepleníme zase špatný téma? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Hej, dade18, ne každý kdo tu exhibuje je pro mě rodina. Vlastně nikdo. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor No vidíš, já myslel, že tu jako jedna velká rodina jsme. Radíme si navzájem když nejde třeba modem, radíme si jak z VF dostat lepší cenu, píšeme si kdo kde začal vysílat nový kanál nebo kde vyšla nová appka. Ale když o to nestojíš tak to nečti.Ale mám takový pocit, že nějaká rada co ses tu dozvěděl ti už pomohla, ne?😉 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 56 minutami56 min Taky bys byl protivný, kdyby jsi po zimě vylezl hladový z brlohu, neměj mu to za zlé. Nikdy jsem dealer T-M nebyl, ale bohužel krokům Vdf a jejich VTV už jsem u růžových s tv rok a spokojen. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno před 41 minutami41 min Autor Nemám mu nic za zlé, každá velká rodina má svojí černou ovci (nebo méďu), ale i tak ho máme rádi. No možná nejsi placený dealer, ale v každém tvém příspěvku je pochvalná zmínka o růžovým. Těch pár měsíců to tam vydržíš a pak se vrátíš k nám. Už tu pár blouznivých jedinců nevydrželo a prásklo, že se blíží vše nové, superbombaskvělé zobrazovaní tv vysílání. Už to musí každým dnem prasknout.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.