Odesláno 22. dubna22. dub Centrum péče @Jan Novak Akce platí ode dneška a rozhodně není online, naopak ji lze využít jen v prodejně. Nebavili jste se spíš o výkupu telefonu? Ten opravdu probíhá online, to je ale něco jiného. V některých situacích může být pro vás výkup výhodnější (jde o 2 různé nabídky, které nejdou kombinovat). Pokud jste ale opravdu donesl starý telefon (i kdyby nefunkční), tak je to tak, že za něj v prodejně dostanete Smarttag nebo slevu - viz https://www.vodafone.cz/udrzitelne-podnikani/pomoc-mobilem/. Odkázat se v případě potřeby můžete na tu stránku nebo i na příspěvek zde v Techfóru. Věřím, že to při další návštěvě klapne a šlo jen o nedorozumění nebo jste byl jeden z prvních, kdo chtěl akci využít a kolegové si to neuvědomili (což by se samozřejmě i tak stát nemělo). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 22. dubna22. dub Proč nebyl dnes na pobočce nová Karolína v Ostravě v11 hodin ani jeden smarttag 2 donesl jsem starý mobil na odevzdání a dostal jsem h...o,Dnes,Nová Karolína Ostrava v 11 hodin jsem donesl starý mobil na výměnu za smarttag 2 a dostal jsem pouze omluvu že smartagy 2 byly pryč během dvaceti minut.Takove akce si milý Vodafone strčte víte kam. - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno 22. dubna22. dub Dnes jsem osobně byl ráno v Nové Karolíně, na pobočce celkem 6 kusů přišel jsem v 9:00 přesně, babička co nevěděla ani o co jde si jich vzala 5 a na mě zbyl poslední 🤣. Oc Třebovice tam jsem byl v 13h a taky nic. Obávám se že to nikde lepší nebude Náhodou někdo z Vodafonu neví kdy budou skladem? Ještě by se mi jeden hodil pro psa 😁 - - - - Frýdek-Místek
Odesláno 22. dubna22. dub Autor To jako vážně Vodafone rozdává zdarma Smart tagy po pěti kusech jednomu člověku ?! To mě tedy přijde dost nefér a nedomyšlené. 🤔 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. dubna22. dub Nene, to fakt Vodafone nezná čekou povahu, že když je něco skoro zdarma tak se dokážeme přetrhnout? Kamarád sbírá staré tlačítkové telefony, ze tří udělá jeden funkční a ty dva hodí do krabice. Má jich tam asi 60 kusů. Tak vyrazíme do velkoměsta? P.S. na bazoši jsou Samsung Galaxy SmartTag2 kolem pětistovky, tak uvidíme kolik a za kolik se jich tam za pár dnů objeví. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 22. dubna22. dub Akce trochu připomíná akci magentového operátora před téměř 20 lety kdy za každý donesený mobil dal recyklístek v hodnotě 200 kč. Každý mohl odevzdat až 5 mobilů a odnést si zdarma cokoliv v hodnotě 1000 Kč. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 23. dubna23. dub před 15 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:@Jan Novak Akce platí ode dneška a rozhodně není online, naopak ji lze využít jen v prodejně. Nebavili jste se spíš o výkupu telefonu? Ten opravdu probíhá online, to je ale něco jiného. V některých situacích může být pro vás výkup výhodnější (jde o 2 různé nabídky, které nejdou kombinovat).Pokud jste ale opravdu donesl starý telefon (i kdyby nefunkční), tak je to tak, že za něj v prodejně dostanete Smarttag nebo slevu - viz https://www.vodafone.cz/udrzitelne-podnikani/pomoc-mobilem/. Odkázat se v případě potřeby můžete na tu stránku nebo i na příspěvek zde v Techfóru. Věřím, že to při další návštěvě klapne a šlo jen o nedorozumění nebo jste byl jeden z prvních, kdo chtěl akci využít a kolegové si to neuvědomili (což by se samozřejmě i tak stát nemělo).asi teda myslel vykup zkusim dnes a uvidime :)dnes uz o akci vedeli vsude, ale nikde nemaji zadny samsung tag . Mam zkusit koncem tydne maji naskladnit . Start Basic Základní - praha
Odesláno 23. dubna23. dub Mysleli to dobře, ale dopadlo to jako vždycky. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 23. dubna23. dub Tak už to začíná, na bazoši je dnes první nabídka, včera zakoupeno za korunu tři kusy a dnes už je inzerát na prodej za 300 kč kus.Sakra, prodejce Teplice.. Ale to já ne! 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 23. dubna23. dub Ta akce celkově dává hodně smysl - zbavte se elektroodpadu, ale aby vám to nebylo líto, tak místo něj dostanete jiný. A za pár let se může udělat akce na sběr smart tagů 🤣 Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.