Odesláno před 9 hodinami9 hod Myslím si, že než dělat takový přesuny a změny by mohli pro dobro všech kývnout na retenci. Jen však musí být v okolí nějaká konkurence, aby se dalo něčím ta cena argumentovat. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Před hodinou, tomus napsal:V bodě 5. je uvedeno že:Nabídku mohou využít všichni noví i stávající zákazníci, kteří si nově aktivují službu pevného internetu.Já to chápu tak, že pokud už mám od Vodafone nějakou službu, třeba televizi, nebo telefon, nejsem tedy nový zákazník, ale nově si aktivuji pevný internet, tak dostanu uvedenou slevu, ale pokud již mám službu pevného internetu ,tak ji nezřizují nově, ale pouze měním tarif a pak tedy na takovou slevu nemám nárok.Tohle bohužel dává smysl, takže musím zrušit net a pak si jej zase pořídit. To je ale hovadina. Takže zase jsi trestaný za to, že už u nich jsi léta letoucí a už jsi jim nasypal své love, ale nový borec to má výhodnější. Takhle se udržují stávající zákazníci. Poslední věta je ironická, kdyby to někdo nepoznal. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod @Komár A proč jste si vybral VF koax, když máte možnost optiky (pokud jsem tu diskusi správně pochopil) ? Premium - - - -
Odesláno před 6 hodinami6 hod Koax mám z doby kdy to bylo ještě UPC. Kabel je protažený bytem cca už18 let. Zvažuji optiku od TM, ale nenapadá mě kudy by to natáhli do obýváku, protože pokoj děti je dělán na zakázku od země do stropu a není to kudy natáhnout, na tom to zatím ztroskotalo. Jiná cesta není kudy a demontovat postele a skříně nebudu. Proto i řeším navýšení u Vdf. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod @Komár A jakou máte topologii sítě (resp. co vše připojujete kabelem) ? Ale asi by bylo dobré zjistit, kam by vám to připojili - u CETIN optiky to často bývá do předsíně. Premium - - - -
Odesláno před 5 hodinami5 hod Asi klasika jako u každé běžné rodiny. Kabel vede do routeru a z něj do set-top boxu nebo TV, pak herní konzole a NB či PC. Nic dalšího kabelem není připojeno. Zbytek el. srand je už přes wifi. Nix extra.Router v předsíni je mi na prd. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod @Komár Hm, tak to vypadá opravdu neřešitelné bez stavebních úprav. Původně mě napadla ještě MOCA (https://www.amazon.com/MoCA-2-5-Gigabit-Ethernet-Ports/dp/B07Z3SB1HH) mezi routerem (někde) a switchem v obyváku, ale to by vám asi v důsledku nepomohlo. MOCA umožňuje přenos ethernetu po původních koaxiálních kabelech - ale přidává to latenci (takže to trochu snižuje některé výhody optiky vůči koaxu). Upraveno před 5 hodinami 5 hod uživatelem r2d2 Premium - - - -
Odesláno před 5 hodinami5 hod Jo, v pohodě. Děkuji za návrh řešení. Já si to myslel, že to takhle dopadne kvůli tomu případnému novému rozvodu po bytě ohledně optiky. Demontovat nic nehodlám, za to to nestojí. Vdf mě má v hrsti :-) Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.