Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
V 7. 5. 2025 v 17:28, Komár napsal:

Včera jsem to nestihl, tak jsem volal dnes a borec na lince mi jen odpověděl, že mi může nabídnout 1000/200 za 599,- a že těch 299,- je jen pro nové klienty. A ohledně čarování s cenou ohledně zvednutí uploadu na 200 jako se stávajícím klientem se se mnou ani nebavil, tedy jsme se rozloučili. Tak jsem dopadl jako sedláci u Chlumce. Můžu to ještě zkusit třeba se zobrazením OKU a případným voláním od Vdf co se děje a zkusit dotaz zda jde něco udělat s cenou za 1000/200 a 2000/400 s utěrkou na Fritzovi :-D

Tak jsem si dnes zavolal znovu na linku a naprosto stejný výsledek. Za tu cenu (299,-) je to jen pro nové zákazníky, slečna mi to nabídla za ceníkových 599,- a 699,-, takže opět poděkování a rozloučení se. Dnes už jsem si zobrazil OKU, tak pak dám vědět. Když je to jen pro nové, tak musí člověk holt odejít. Zvláštní systém.

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
Odesláno

Tak vždycky můžeš s měsíční výpovědní lhůtou služby vypovědět a další měsíc uzavřít jako nový zákazník se zvýhodněnou cenou na někoho z rodiny.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava
Odesláno

To snad ani nemusí být nikdo další z rodiny, technicky vzato je to nová smlouva = nový klient, i když stejné jméno jako před tím. Oni to tak chtějí škrábat se pravou rukou za levým uchem. Jen je otázkou to, že když už někam odejdeš přes OKU, tak zda se vrátíš ...

• Premium
  • Super
  • Praha
Odesláno

Prostudoval bych si i tyto podmínky, body např. 2, 3, 5 a další.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Děkuji, to už jste zde dával.
A neměli by si tohle spíše nastudovat operátoři na infolince, když mi už dvakrát řekli, že to je jen pro nové?

• Premium
  • Super
  • Praha
Odesláno

To by měli.

Platnost už přes měsíc a pokud stále říkají, co říkají, mělo by se s informovaností zaměstnanců něco okamžitě udělat.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Navrhuji, že si založíme eseróčko a budeme proškolovat Vodafonní operátory :-D

• Premium
  • Super
  • Praha
Odesláno

V bodě 5. je uvedeno že:

Nabídku mohou využít všichni noví i stávající zákazníci, kteří si nově aktivují službu pevného internetu.

Já to chápu tak, že pokud už mám od Vodafone nějakou službu, třeba televizi, nebo telefon, nejsem tedy nový zákazník, ale nově si aktivuji pevný internet, tak dostanu uvedenou slevu, ale pokud již mám službu pevného internetu ,tak ji nezřizují nově, ale pouze měním tarif a pak tedy na takovou slevu nemám nárok.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No ano, a dříve se to řešilo tak, že se služba odhlásila a přepsala na někoho jiného protože to Vodafonu nevadilo. Ale pak mu to vadit začlao a řekl, že to tak už nefunguje když už to je na té stejné adrese. Po dohadování jak dlouho trvá když od Vodafone odejdu a zase se vrátím tak kdy jsem už nový zákazník tak zas udělali, že ti tu slevu oficiálně dát nemohli, ale že třeba by mohli upravit jiné služby aby ses k ceně té slevy dostal. A to není tak dlouho, že jsem chtěl slevu na net a řekla, že mi ho dát nemůže, ale že se podívá a podívala a dala mi slevu na televizi a balíček... Takže chce to narazit na vstřícnou operátorku. Nevím proč, ale chap byl vždy arogantní.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Dobry den, kdyz uz se tady vsichni doptavaji na prubeh modernizace, zeptam se taky - jak to vypada na adrese 28. Rijna 2592/149 v Ostrave? Nejaka modernizace tam pry probehla kolem velikonoc, prislo mi info do mailu ze budou vypadky.Diky za pripadnou odpoved.

před 5 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

@paffko Plán modernizace sítě k dispozici nemáme, takže když u vás ještě žádná z modernizačních fází neběží, tak to neumíme zjistit.

• Super
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Ova

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 2

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague