Odesláno před 15 hodinami15 hod Nevím jak jinde, v mém bytě na sídlišti v Praze je koax zásuvka vedle dveří na balkon v obývacím pokoji. Takže mám cca 3m kabel a router stojí vedle TV. Na Station se dívá na pohodu. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno před 15 hodinami15 hod Právě že vedle TV v obýváku, proto to tak řeším. Vše je černé a tahle zrůdnost by byla jako pést na oko. Nechci tohle mít v zorném poli. Vždyť to vypadá jako by to někdo postavil v roce 1975 z Merkuru. Jako pardon, ale tohle nabízet v roce 2025 je úplně mimo a strašně smutné. Předchozí modem získat cenu red dot award a pak tohle?! To jako v Reichu našli ve skladu staré haraburdí a z toho to sestrojili?Kabel vede přes celý byt, přes chodbu a další dva pokoje.Dle mě vás poweruserů tolik nebude, spíše jsme většina bfu. Upraveno před 15 hodinami 15 hod uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno před 15 hodinami15 hod @Komár To ano, ale BFU asi zase bude řešit spíše cenu a jiné služby - než upgrade z 1Gbps na 2Gbps, nemyslíte? Ale chápu, v obyváku bych z toho Fritzboxu zešílel (ne že VF Station / router bych tam chtěl, ale tohle je mnohem horší).@Technikus Tak to jsem opravdu rád, že to takto není i zde a mám přípojku u vchodu (popravdě nechtěl bych v obyváku ani router). Možná je to proto, že se tu budovala přípojka relativně nedávno. Premium - - - -
Odesláno před 15 hodinami15 hod před 4 hodinami, Technikus napsal:Už tam 2 Gb/s jsou nyníHaha. Diky moc za overenie. Este minuly tyzden som overoval kazdy den. A vidite, dnes som to neurobil. Kazdopadne diky za skvelu spravu. :) Premium Profi - - Vodafone Station Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.