Posted April 8Apr 8 Dnes mi začalo v notifikacích vyskakovat toto. Nejprve jsem si myslel že MMS přijmu jen na datech, tak jsem odpojil wifi, no ale po asi půl hodině vyskočila stejná notifikace a MMS stále nikde! Netuším kdo mi to píše a docela mě štve že to nejde přijmout! Může za to snad Textra? Edited April 8Apr 8 by McVitas Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
April 8Apr 8 Možná by zde stačila jen tato část screenu.Zbytečně sem veřejně dáváte Vaše dvě e-mailové adresy. Edited April 8Apr 8 by Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
April 8Apr 8 Tipoval bych to na Textru. V originální apce v ROM telefonu se nějaká MMS načetla? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
April 8Apr 8 Author nastavil jsem Samsung zprávy jako default a stejně jsem opět dostal onu notifikaci z Textra. V aplikaci zprávy žádnou MMS nevidím. V nastavení je MMS / stáhnout automaticky. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
April 9Apr 9 Care Centre Pro stažení MMS je potřeba mít povolená mobilní data + mít správné nastavení v telefonu. Nastavení pro MMS najdete tady: https://www.vodafone.cz/pece/novi-zakaznici/zaciname/nastaveni-mms/. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
April 9Apr 9 Dřív snad bývávala i nějaká stránka nebo SMS příkaz, jak si nechat poslat testovací MMSku pro kontrolu nastavení.To je už asi pasé? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
April 9Apr 9 Care Centre To ještě také fungovaly konfigurační zprávy, obojí je už dlouho vypnuté. Dnešní telefony mají tu výhodu, že se v naprosté většině nastaví samy správně (údaje si stáhnou ze sítě). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
April 9Apr 9 Přesně tak. Výhoda dnešních telefonů že není nutné nastavovat mms nastavení a APN pro internet. A při změně sim na jiného operátora nastavovat vše znova. Docela dost údajů a přehledné to bylo jak daňové přiznání. 😃 Start - Základní Compal CH7465 Opava