April 8, 20251 yr Dnes mi začalo v notifikacích vyskakovat toto. Nejprve jsem si myslel že MMS přijmu jen na datech, tak jsem odpojil wifi, no ale po asi půl hodině vyskočila stejná notifikace a MMS stále nikde! Netuším kdo mi to píše a docela mě štve že to nejde přijmout! Může za to snad Textra? Edited April 8, 20251 yr by McVitas Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
April 8, 20251 yr Možná by zde stačila jen tato část screenu.Zbytečně sem veřejně dáváte Vaše dvě e-mailové adresy. Edited April 8, 20251 yr by Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
April 8, 20251 yr Tipoval bych to na Textru. V originální apce v ROM telefonu se nějaká MMS načetla? Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
April 8, 20251 yr Author nastavil jsem Samsung zprávy jako default a stejně jsem opět dostal onu notifikaci z Textra. V aplikaci zprávy žádnou MMS nevidím. V nastavení je MMS / stáhnout automaticky. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
April 9, 20251 yr Care Centre Pro stažení MMS je potřeba mít povolená mobilní data + mít správné nastavení v telefonu. Nastavení pro MMS najdete tady: https://www.vodafone.cz/pece/novi-zakaznici/zaciname/nastaveni-mms/. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
April 9, 20251 yr Dřív snad bývávala i nějaká stránka nebo SMS příkaz, jak si nechat poslat testovací MMSku pro kontrolu nastavení.To je už asi pasé? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
April 9, 20251 yr Care Centre To ještě také fungovaly konfigurační zprávy, obojí je už dlouho vypnuté. Dnešní telefony mají tu výhodu, že se v naprosté většině nastaví samy správně (údaje si stáhnou ze sítě). - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
April 9, 20251 yr Přesně tak. Výhoda dnešních telefonů že není nutné nastavovat mms nastavení a APN pro internet. A při změně sim na jiného operátora nastavovat vše znova. Docela dost údajů a přehledné to bylo jak daňové přiznání. 😃 -, Start - Základní Compal CH7465 Opava