March 28Mar 28 Loni v červnu mi Vodafone vyměnil skvěle fungující odkoupený Cisco EPC3208 za pronajatý CH7465VF s tím, že to Cisco už od 1.7.2024 nebude fungovat. Čili platím navíc pronájem a vyšší spotřebu, no co už.Teď mi ale volali z nějaké jejich servisní firmy, že už i ten Compal CH7465VF v krátké době přestane fungovat a že mi mají nainstalovat nějaký novější. Nevíte někdo, jestli opravdu Vodafone v celé síti brzy zruší možnost použít Compal CH7465VF a jaký k tomu může mít důvod? Basic - Základní Compal CH7465 Praha
March 28Mar 28 Já mám modem Compal zakoupený ještě z doby UPC, který mi v pohodě funguje. A taky mě dnes volali ohledně výměny. Nějak jsem nezaregistroval, že by se mělo už přecházet z DOCSIS 3.0 na 3.1 Internet 300 - TV Komfort Modem Compal, STB Kaon KCF B4003 Praha
March 28Mar 28 Zřejmě to souvisí s tím, co se lze dočíst odsud a v dalších příspěvcích. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
March 28Mar 28 jj, mě přišla SMS cca před měsícem ve znění :Mily zakazniku, technologie se vyvijeji a vas stavajici modem jim uz nestaci. Bezplatne vam ho vymenime za novy a ziskate tak kvalitnejsi pripojeni i bezpecnejsi pristup k siti. Prosime vas o spolupraci, abychom vam i nadale mohli poskytovat internetove pripojeni nejvyssi kvality. Brzy se vam ozveme a vse spolecne naplanujeme. Dekujeme, vas VodafoneJá s tím problém nemám, pokud mi zůstane stávající cena pronájmu ( mám ho za 50Kč ). A pokud si pro něj přijedou do práce, dovolenou si brát nebudu, už tak budu nasr..., že budu den bez VPN :(PS: a nebo by mohl technik přijet o víkendu, ale to asi nehrozí :( Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
March 28Mar 28 Znamená to že i zakoupený Compal CH7465LG půjde do šrotu ? ☹️ Super - Základní Compal CH7465 Teplice
March 29Mar 29 Ano. Časem půje do kytek. Nebude splňovat podmínky pro vlastní zařízení.Na druhou stranu v tom mají hokej. Tyhle SMS chodí tchyni nepravidelně už několik let a pořád má doma router Ubee. K fyzické výměně nikdy po SMS nedošlo. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
March 29Mar 29 @ Sparrow-Budeš platit nově 70,-KČ a starý jim pošleš přes PPL!😇 Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
March 29Mar 29 Ale prd, starý si odveze technik a při těchto výměnách se cena pronájmu nemění. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
March 29Mar 29 Intel/Maxlinear Puma 6 SoC je EOL a bez podpory vyrobcom (t.j. ziadne nove SDK ani bugfixy).. bol uvedeny na trh v 2013. Super - Základní - Bratislava
March 29Mar 29 V 29. 3. 2025 v 10:22, Marek-26 napsal:Ale prd, starý si odveze technik a při těchto výměnách se cena pronájmu nemění.Jenom jsem napsal,co mi řekli na jejich info lince!☹️ Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha