Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Já jo 😊

• Super+
  • Red Basic Lite
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Praha 10
Odesláno

Vážně mě to zajímá co je to tedy to DVB-C ? Koaxiál strčený přímo do televize a tam naladím stanice na které koukám?

Ale těch už je tam tam třicet max. A ty nové setoboxy už ani nemají koax výstup do tv, takže dostat to tam tak musím použít rozbočovač. Ale hlavně proč bych měl chtít si naladit jen těch pár programů když platím za víc programů?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

V kabelu od Vodafone je šířen DVB-T1, to je to přímé napojení a sledování nekódovaných kanálů (cca30?). DVB-C je v tom kabelu také, ale ke sledování většiny nabídky je třeba je dekódovat. Buď díky CONAX kartě (v CA modulu či starých STB) a nebo díky Nagra (po internetu, VTV boxy). V DVB-C je šířena většina kanálů z nabídky.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Aha, tak moderátor přesunul jen ten můj příspěvek kde jsem reagoval na otázku zrušení DVB-C takže to vypadá, že jsem autor. Já jen chtěl si nechat vysvětlit co udělal suprově Marek-26 a z toho mi tedy jasně vychází, že se DVB-C rušit nebude, co by pak dělali s těmi setoboxy?

Pro moderátora - Nešlo by tedy zde Vodafone TV přejde na platformu 3Ready - Stránka 3 - Vodafone TV - Vodafone Techforum od příspevku Michal Kocourek vše další přesunout sem? I to se týká DVB-C nejen ten můj....

https://www.techforum.cz/topic/63630-vodafone-tv-p%C5%99ejde-na-platformu-3ready/page/2/

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Tvůj příspěvek u DVB-C přesunul admin,

Koukal jsem na to a zbytek příspěvků ohledně DVB-C bych tam aspoň zatím nechal, protože jinak by to bylo úplně vytržené z kontextu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
před 49 minutami, dad18 napsal:

Já jen chtěl si nechat vysvětlit co udělal suprově Marek-26 a z toho mi tedy jasně vychází, že se DVB-C rušit nebude, co by pak dělali s těmi setoboxy?

Aktualizovali by v nich firmware a normálně by se používaly dál bez DVB-C.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Hm, tak na to mám jiný názor, ale já nejsem admin, že. Řeší se tam 3Dready a najednou je dotaz DVB a pět dalších co na něj reagují.. Takže kdyby se ten první dotaz o zániku DVB přesunul sem tak by se mohlo to řešit jen tady. No tím, že dotazy jsou i tam, tak někdo další může reagovat na DVB i tam...

před 1 minutou, CableG napsal:

Aktualizovali by v nich firmware a normálně by se používaly dál bez DVB-C.

To znamená jak? Bez koaxu, kde jsou všechny stanice a šlo by to vše jen přes net? No tak to by ta minimální rychlost co dávají když máš od nich je tv určitě neutáhla. Chvíli jsem ten box co je jen na net měl a musel jsem ho vrátit jak se to furt sekalo.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
před 3 hodinami, Sparrow napsal:

Já jo 😊

Tak pozor případně na chybnó elektrónku E13 z podniku Katóda Olomóc :-D

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno
před 5 hodinami, dad18 napsal:

A co je to podle tebe to DVB-C ? Jako, že si koax z krabice strčíš přímo do tv a tam si naladíš programy? Tam přece už hodně dlouho jde jen pár základních programů, takhle snad už na to nikdo na tv nekouká,ne?

Je vidět že o DVB-C u Vodafone nic nevíte a proto ty bláboly

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 2

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague