Odesláno 17. května17. kvě Já mám taky otiskem prstu. Normálně otisknu a pak mi vyskočí ta hláška.Samozřejmě od doby, kdy jsem musel povinně narvat všechny možný speciální symboly, malá/velká písmena,..., tak si heslo nepamatuju.. Upraveno 17. května17. kvě uživatelem Zlaťák Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 17. května17. kvě Tak to budeš mít stejný problém jako jsem popisoval já, prostě se musíš přihlásit jménem a heslem a při dalším přihlášení už ten otisk prstu zase bude fungovat nějakou dobu.Já mám plno aplikací do kterých se přihlašuji otiskem prstu, ale tahle jediná s tím furt problém. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. května17. kvě Také funguje přihlášení 😊 Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 17. května17. kvě Že by tohle? Odklepnu to, vyplním a jsem uvnitř, ale teda nejsem tam napoprvé ale napodruhé no Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. května19. kvě tak sem si vytvořil účet v můj vodafone a zatim s přihlašováním relativně žádný potíže nemám 🤔ne že by to nešlo trochu vylepšit - třeba vybírat nějaký blbý komíny z obrázků by tam bejt nemuselo, zadání ověřovacího kódu ze sms by mohlo mít autofocus (abych nemusel nejdřív klikat myší do prvního políčka, ale rovnou psát 🙄) a místo tý sms by se moh používat kód z nějaký mfa aplikace 🤔zkoušim teda přes prohlížeč na kompu, nějak nevidim důvod si do telefonu cpát extra aplikaci, asi tam neplánuju lízt každej den několikrát, aby to za to stálo 🤔jenom nepodstatnej offtopicjinak objednal sem šplhací red basic+ za 209 měsíčně 🤔 až mi bude chtít o2 zdražit internet a televizi a hlavně až bude vtv na 3ready, tak bych tam lupnul i to ostatní, ale současnou vtv ani zadarmo 🤐 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 19. května19. kvě Už se mi podařilo připojit. Jen by to chtělo nějakou lepší hlášku. Z hlášky "Přihlášení se nezdařilo. Nyní se nelze přihlásit e-mailem, zkuste to prosím později." jsem nevydedukoval, že mám použít heslo, že je jen chyba s otiskem prstu. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno úterý v 15:32 4 dny Nemáte někdo Android 15, eventuálně Samsung? Mám Můj Vodafone s cca 1.5 cm bílým pruhem odspoda. Nepomohlo vymazání paměti a dat aplikace. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno úterý v 16:50 4 dny Samsung s A15 a nemám to tam. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno úterý v 16:54 4 dny Na Mi 11T Pro také mám tlačítka normálně zobrazená. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno úterý v 19:56 4 dny Tak aplikace reinstalována a stav stejný.Ale už jsem na to přišel a dávám tip pro vývojáře - bude třeba zapracovat u Androidu 15 na volbě, kdy není zobrazen navigační panel a ovládá se telefon gesty. Když jsou tlačítka zobrazena, aplikace nabízí spodní menu v pořádku. Bez něj - gesta je ono bílé místo. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.