Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

ostatní texty v obsahu vypadají normálně velký 🤔

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Protože to je fold a ten přední display je takový divný poměrem, na to si časem zvyknete:-) On tedy i ten vnitřní display je divný, myslím tím rovněž ty poměry stran. Úplně se appky moc s tím patvarem nekámoší, no.

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

Hele, starý Poco X3, Android 12 a ten bílej pruh dole mám také. No, novýho founa si kvůli tomu kupovat nebudu, tím spíš, že na nových je to taky.
Když se vrátí tři tlačítka tak je to OK.

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Sice nemám přímo váš problém, ale už dlouho od určité aktualizace mám se spodními tlačítky jiný problém, sice jsem to reklamoval, ale bez výsledku. Ignorují to.

Po prvním spuštění dotyk na spodní tlačítko funguje jak má, nicméně při následujícím kliknutí na stejné místo to už nereaguje. Tlačítko je sice pořád na stejném místě, ale aktivní dotyková ploška je posunuta o 4-5mm výše. Tam to reaguje.

Vypadá to, že obecně ta spodní část není dobře udělaná, ale projevuje se to asi jen někdy při některých kombinacích rozměrů displeje a nějakým zaokrouhlovacím chybám apod. při přepočítávání souřadnic objektu.

Podobný problém jsem zaregistroval i v jedné bankovní aplikaci když se prodloužila zobrazovaná plocha na výšku.

• Super
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • OV
Odesláno

Prostě to mají rozbité.

• Premium
  • Super
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

Zaráží mě, že tu už nějaký ten den nereaguje nikdo ofiko z Vodafone.

Ideálně, kdyby se tomu už začalo věnovat.

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Centrum péče

Hezké odpoledne, moc díky za detaily, zrovna tento týden jsme to kolegům, co mají appku na starost, říkali, tak jim k tomu přidám i detaily odsud, ať to můžou prozkoumat.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno

v tý aplikaci sem narazil na nějakej speedtest, tak sem ho zkusil a zcela nečekaně taky moc nefunguje 🤔 stahování to sice nějak změří, ale u odesílání tam vyskočej nějaký vysoký čísla a zasekne se to 🤔

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague