May 16, 20251 yr Care Centre Potvrzuji - zařízení přijmeme a odepíšeme i bez propojovacích kabelů, nicméně součástí balení jsou / byly, proto je zmiňujeme i na webu... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
May 17, 20251 yr jak dlouho trvá doručení nového CA Modulu? Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
May 17, 20251 yr Většinou jsou první volné termíny do 3 pracovních dnů. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
May 19, 20251 yr já už na CA Modul přes poštu čekám týden.Už mě došlo trpělivost ,dovolat se na VF nedá.Ted mě přišle email ,měl to přivezt technik .Takže objednávka blbě udělaná. Edited May 19, 20251 yr by Pavel m Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
May 19, 20251 yr @Pavel m vzdy se někdo psalo ze pošta bude na adresách doručovat jednou týdně. Ze nájmu lidi Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
May 19, 20251 yr CA modul se poštou posílat nedá. Takže ano, blbě udělaná objednávka. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
May 19, 20251 yr C A moduly, kabelové modemy a Vodafone boxy pro DVB-C vozí vždy technik Vodafonu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno