Odesláno 16. května16. kvě Centrum péče Potvrzuji - zařízení přijmeme a odepíšeme i bez propojovacích kabelů, nicméně součástí balení jsou / byly, proto je zmiňujeme i na webu... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 17. května17. kvě jak dlouho trvá doručení nového CA Modulu? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 17. května17. kvě Většinou jsou první volné termíny do 3 pracovních dnů. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. května19. kvě já už na CA Modul přes poštu čekám týden.Už mě došlo trpělivost ,dovolat se na VF nedá.Ted mě přišle email ,měl to přivezt technik .Takže objednávka blbě udělaná. Upraveno 19. května19. kvě uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 19. května19. kvě @Pavel m vzdy se někdo psalo ze pošta bude na adresách doručovat jednou týdně. Ze nájmu lidi Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 19. května19. kvě CA modul se poštou posílat nedá. Takže ano, blbě udělaná objednávka. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. května19. kvě C A moduly, kabelové modemy a Vodafone boxy pro DVB-C vozí vždy technik Vodafonu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.