Odesláno 30. ledna30. led Autor No ako vo velkom korporate, robi sa to centralne pre celu skupinu (nie iba cz) - vyrobcovia ponuknu nejake modely, jedna sa o cene, urobia sa testy (interne v labe, potom u vybranych testerov /zakaznikov), marketing definuje zakaznicke gui rozhranie podla moznosti, co ponuka SDK vyrobcu, vyrobca urobi upraveny fw, zase testovanie.. nasledne sa objedna testovacia seria (cca 500-1000 ks), potom sa vyhodnotia field testy, zavedie sa do systemov, vyskoli sa podpora.. a az potom, ak vsetko dobre dopadne, objednavaju sa produkcne serie a podpora od vyrobcu.A to cele trva niekolko rokov. Upraveno 30. ledna30. led uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 30. ledna30. led "A řekli: Dost! A není náhodou, že těch pár chytrých hlav se sešlo v"... 😁 Otevři si Gemini nebo jiný LLM a napiš mu příkaz:„Popiš mi životní cyklus vývoje [PRODUKTU/HW] v korporátním prostředí, a to od fáze byznys zadání až po lifecycle management. Zaměř se na to, jak to funguje v realitě – jak se dělají kompromisy mezi inženýry, nákupem a managementem, jak se prioritizují chyby a jak probíhá škrtání funkcí (descoping) pod tlakem termínů a budgetu.“😇 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. února13. úno Z nasi garaze vyjizdi sportak mezi modemy: Vodafone Ultra Hub 7 vam zrychli wifinu o 40 % a posila stabilni signal do desitek pripojenych zarizeni. Skvely duvod proc prejit na spolehlivy internet od Vodafonu najdete na https://tam.je/2gigasit. Prejeme vam hezky den. (Na https://tam.je/os zrusite zasilani OS)tak určitě 😂 - - - - Praha
Odesláno 24. února24. úno je ten signál v pořádku ? Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 24. února24. úno Řekl bych že jo, hodnoty okolo 33 dBmV jsou v pohodě, jeden kanál má jenom 30, tak asi na něm modem nepotřebuje pálit takovým vysokým výkonem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod no tohle jsem ještě neviděl takové hodnoty . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 5 hodinami5 hod Ty hodnoty vysílacího výkonu jsou opravdu nezvyklé nízké, ale podstatné je zda máš nějaký problém s internetem, především s uploadem ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 4 hodinami4 hod internet zatím funguje dobře .Ale je zajímavé každý týden , se ty hodnoty snižují. jen by mě zajímalo ,jaké má kdo hodnoty .Posílál jsem to na Vodafone ,ale nějak to nekomentují ..Jestli to mám vůbec nějak řešit s Vodafone. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 4 hodinami4 hod A jak vypadají hodnoty na downstreamu ? Pokud není problém s internetem, tak není důvod to řešit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 4 hodinami4 hod ostatní hodnoty jsou dobré . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.