Odesláno 13. srpna13. srp Obchod Play - profil nahoře vpravo - Nastavení - Informace Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 13. srpna13. srp Diky @marek-81 mne napadlo, ze jsem vlastne nezkusil po upu na android 16 pred cca mesicem vyzkouset zda apka bezi...Takze muzu dat poznatek, ze po prechodu bez problemu.)) - - - CI O-va
Odesláno 4. října4. říj No je to peklo. Jeden den tv funguje "bez problémů" a druhý den nejde zapnout třeba hodinu. Obraz normálně najede a po pár sekundách to hodí chybu VW1863 nebo VW1862... Ale např. prima plus jde, čt 24 nejde... A to je skoro na denním pořádku. Občas omylem zapnu film na primě a pak se mlátím do hlavy, protože samozřejmě nejde přehrát do konce (zásek/auto refresh třeba 15 minut před koncem filmu a opětovné přehrávání jde dát jen od začátku - opět na denním pořádku). Rád sleduji dokumentární pořady, ale Discovery a Animal planet přestaly chodit v běžné tv a přes internet tv zase nejde NAT GEO... Stále nejde vyhledávat pořady dle názvu. Vývoj zřejmě ukončen. Chtěl jsem změnit nabídku na rychlejší internet, ale zároveň snížit nabídku u tv. Zrychlení internetu šlo bez problému, ale změna tarifu u tv nelze... To už ten samý zaměstnanec nedokáže... Ale dozvím se to až po změně tarifu k internetu... OPRAVA: program nejde vyhledávat dle jména Super Super - - Plzeň
Odesláno 6. října6. říj Zdravím. Mám otázku na Vodafone a na majitele Android TV. Přestala mi fungovat apka Vodafone TV na dvou mých TV s Androidem. Na Tizenu, tabletu a mobilu vše OK. Na Android TV pouze točící se kolečko a nic. Veškeré známé možnosti opravy vyzkoušeny. Díky za info Premium Premium ALLinONE Commscope Arris CM3500 Ostrava-Poruba
Odesláno 6. října6. říj Nebylo vyčerpáno 10ti zařízení? Reset lze udělat v Samoobsluze Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 6. října6. říj @Technikus Díky za připomenutí. Tohle je taky pakárna. Mám to jen na jednom pc a na dvou prohlížečích a jednou za čas to musím v samoobsluze promazávat protože mi to tam píše 10/10 Tak to vymažu a za čas to mám zas skoro plný. A mám tam datumy tři čtyři měsíce starý i když jsem to třeba před týdnem vymazal na nulu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 6. října6. říj před 2 hodinami, Technikus napsal:Nebylo vyčerpáno 10ti zařízení? Reset lze udělat v SamoobsluzeMám 8 z 10. Proč by to nejelo jenom na Android TV? Upraveno 6. října6. říj uživatelem Beris Premium Premium ALLinONE Commscope Arris CM3500 Ostrava-Poruba
Odesláno 6. října6. říj Pozor ono je maximálně 10 zařízení ale pak maximální omezení na různá zařízení. V jednu chvíli je možné Vodafone TV sledovat maximálně na 4 set-top boxech, ve 2 aplikacích na mobilních telefonech, 2 aplikacích na tabletech, 2 aplikacích pro chytré TV (Android TV, Samsung, LG), 2 Apple TV a ve 2 webových prohlížečích. Zároveň platí, že Vodafone TV můžete v jednu chvíli sledovat nejvýše na 6 zařízeních bez ohledu na to, o jaké zařízení se jedná. Jde o společný limit pro všechna podporovaná zařízení a systémy.Pro službu Vodafone TV si můžete pořídit až 10 set-top boxů (u kabelové TV = DVB-C jsou limitem 4 zařízení).Zkopírováno z: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sledovani-televize/?srsltid=AfmBOooNvhENcAdwAZVws7olgxLo4sUuFKMATMLpRFIIb8wEKmaR6vfO Upraveno 6. října6. říj uživatelem bobis Oprava Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno 8. října8. říj já se snažim, moc se snažim zvyknout si na vtv, ale to vážně nejde 🙄čumim zpětně na čt24, něco tam začne kecat schillerová a jak pořad skončí, najednou mi to začne kecat něco o nějakejch vlcích 🙄to je něco tak nepoužitelnýho, že bych to fakt rozkopal i s tim, kdo něco takovýho vymyslel, sorry jako 🙄a teď ještě abych hledal, na co přesně sem to vlastně koukal - jestli to bylo nějaký studio čt24 s1, zprávy s1 nebo další studio čt24 s1 🙄co vůbec znamená to s1? 🤔 no nic to nemění na tom, že mi vtv úplně vzala chuť něco hledat nebo na něco koukat 🙄 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.