Odesláno před 2 hodinami2 hod Centrum péče @marek-81 Žádné nové informace ke zveřejnění k tomu nemáme, pouze jsme potvrdili informace zveřejněné "globálně", že se přechod bude týkat i Česka. Žádné detaily jsme ale zde v ČR neoznamovali, tak proto zatím nemám možnost napsat nic podrobnějšího. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Aneb jak slušně napsat, že nic se měnit v dohledné době nebude a vaše problémy, stížnosti a nářky nás nezajímají. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Centrum péče Ne, to v té odpovědi není a nemělo být. Snažím se vysvětlit, že jsme v ČR nikdy oficiálně o přechodu na novou platformu nemluvili, nic jsme neoznamovali, žádné datum jsme nezveřejňovali... Minulý rok šlo o globální oznámení na samém začátku celé spolupráce s novou platformou a na základě zdejších dotazů jsme potvrdili, že se to dotkne i ČR, ale to je v zásadě opravdu vše, co se v tuto chvíli dá říct. Na nových věcech pracujeme, ale do doby, než přijde nějaké oficiální oznámení a přiblíží se vydání nových aplikací, víc podrobností určitě mít nebudu. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Já to chápu, já jediný jsem tu mírnil nadšení lidí co mají pocit, že nová platforma tu bude každou chvíli a když jsem napsal, že VF žádnou novou platformu neoznámil, tak jsem sklidil jen hate.Taky je mi jasné, že česká pobočka za nic nemůže a ani nic neovlivní. Je i zbytečné psát problémy co lidi mají, protože žádný problém co se tu objevil nebyl vyřešen, protože stěžovaní si někoho z východní zaostalé Evropy v centrále nikoho nezajímá. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 41 minutami41 min před 59 minutami, Ondra - Vodafone napsal:Ne, to v té odpovědi není a nemělo být. Snažím se vysvětlit, že jsme v ČR nikdy oficiálně o přechodu na novou platformu nemluvili, nic jsme neoznamovali, žádné datum jsme nezveřejňovali... Minulý rok šlo o globální oznámení na samém začátku celé spolupráce s novou platformou a na základě zdejších dotazů jsme potvrdili, že se to dotkne i ČR, ale to je v zásadě opravdu vše, co se v tuto chvíli dá říct. Na nových věcech pracujeme, ale do doby, než přijde nějaké oficiální oznámení a přiblíží se vydání nových aplikací, víc podrobností určitě mít nebudu.Nechápu, jak může Vodafone Czech Republic, a.s. ponechat stávající aplikace bez update a oprav, například pro tvOS či iOS. I teď s novější verzí tvOS a iOS 26.4 některé aplikace stále úplně nefungují. Tento rok jste Ondro na techforu psal, že úprav a aktualizací ve stávajících aplikacích se nedočkáme, protože se připravují nové verze. Pokud tedy česká odnož Vodafone ukončuje vývoj stávajících aplikaci, pak asi chystáte nové verze, pravděpodobně na nové platformě. Mně je jedno, zda to bude na staré nebo nové platformě, hlavně aby to fungovalo.Technici se mi ozvali a potvrdili, že na mém telefonu je vše v pořádku (samozřejmě po informování, že jsme měl vzdálenou diagnostiku od Apple) ale nevědí, čím by problém mohl být způsoben. Každopádně se mi ještě ozvou. Na mou otázku ohledně nové platformy neprozradili nic konkrétního, jen že ,,někdy bude,,. A na otázku, proč se neaktualizují stávající aplikace, jen se pousmáli a přešli k zpět k tématu. Tak čekám na další hovor.Automaticky jsem také volal na podporu Apple (ještě před hovorem techniků). Slečna byla hodně milá a udělala dálkovou diagnostiku, v telefonu je vše v pořádku. Podle ní v systému chyby nejsou a tato diagnostika je uložena u mého účtu. Takže pokud by se někdo pokusil reklamovat telefon kvůli nefunkční službě, nemohli by tvrdit, že chyba je na mé straně.I tak jsem se chtěl vyhnout dalším komplikacím, ale zeptal jsem se i u ČTÚ. Je prý povinností operátora opravit aplikaci, i když plánuje přechod na novou platformu. Pokud by reklamace na nefunkčnost služby neprošla, je třeba obrátit se klasickou úřední cestou.Bylo by tedy dobré starat se o stávající platformu a aplikace, když sami nevíte, kdy a co přesně bude. Nechápu, proč se globální Vodafone nedohodne se svými partnery v různých státech a nedodá jim jasné informace o plánovaném zavedení nové TV. Někdy se totiž zákazníci dostávají do omylu: globální Vodafone zveřejní informaci, česká pobočka to nevyvrací, ale zároveň sděluje, že nové věci zavádět nebudete a aktualizace se nedočkáme. trochu lepší koordinace by rozhodně pomohla.Update: https://www.techforum.cz/topic/63630-vodafone-tv-p%C5%99ech%C3%A1z%C3%AD-na-platformu-3ready/#findComment-488569Řešil jsem to přímo zde a citoval vyjádření Ondry z Vodafone.Update: každopádně řešit zde je to zbytečné. Člověk se nic nedozví, protože společnost své zaměstnance neinformuje a následně z nich dělá trošku ...... Ale to je fuk, vyčkám co bude dál s techniky a dle toho se zařídím. Upraveno před 36 minutami 36 min uživatelem bobis Doplnění o odkaz Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 26 minutami26 min @bobis Vodafone Czech Republic, a.s nemůže upravovat nějaké aplikace a chyby, to jen tak mělo vypadat když se tu psalo - předáme technikům aby to opravili - možná bylo myšleno na centrálu, ale i tak žádná firma nedá na stížnosti jednotlivce a bude s různé opravy dělat až se jim bude chtít. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.