Odesláno neděle v 18:59 1 den V 1. 11. 2025 v 15:00, kautskym napsal:Ale na prima + je i zive a zpetne prehrani mozne🙂@kautskym No jako jo, ale to skřípe tak, že je to slyšet až sem 😊@dad18 Tak to je... Před pár dny jsem aktivoval ten voucher na Prima+ na tři měsíce a podle ohlasů z okolí to patrně vypadá na přechod na VTV+, asi to tak mělo být 🤷♂️ Upraveno neděle v 18:59 1 den uživatelem CableG Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno neděle v 19:17 1 den @CableG já jsem s Prima + spokojen Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno neděle v 20:20 1 den @kautskym já jsem Apple pozitivní a kdybych hledal příklad někoho, kdo na téhle platformě zvoral na co sáhnul, tak bych asi vybral aplikace Prima+ 🙂 Aplikace pro iPad příšerná, do Apple TV se to dostane jen přes AirPlay - no prostě katastrofa. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno neděle v 20:32 1 den Na apple to opravdu nefunguje Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno neděle v 20:33 1 den @CableG Nevím co znamená - Tak to je. Ale koukám, že máš AllinONE to bude asi znamenat celej ten programovej balík, ne? Takže máš v ceně i Prima+, ne? No a tu já nemám, protože mám jen základní nabídku a ve vyúčtování mám jen Vodafone TV a celou tu dobu (o které jsem myslel že je už za náma😀)Jsem řešil pomoc těm co NEMAJÍ prima+. Jestli jsem tady už jedinej jen já tak pardon za moje příspěvky pro mě... 😉 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 07:181 den @dad18 Mám základní VTV a AllInOne, takže Prima+ nemám (mám jen ten program na pozici 0, kde je všechno to, co bych si stejně nikdy nepustil). Teď jsem aktivoval voucher, který rozdávali při ukončení Voya a zatím jsem to vyhodnotil tak, že to možná má smysl a že tedy přejdu z VTV a AllInOne na VTV+ a AllInOne. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno včera v 07:361 den @CableG Tak to jsem asi mimo já, myslel jsem, že když má někdo AllInOne že má automaticky vše tedy i Prima+. Ok, ale ty si jí získal jako voucher takže máš cojávímkolik programů a k tomu prima+ , takže jí už máš. Takže ani tebe se má rada proč si nahrávat primu NETÝKÁ. Ta je jen pro ty co NEMAJÍ Prima+. Je to tak težké pochopit? No a takovým lidem je tu raděno aby na tu primu+ (i když jí nemají) koukali přes web, že tam si to přetáčet můžou... Chápeme se už konečně? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 10:451 den @dad18 Upřímě teda nechápeš hlavně ty, ostatní jsou tady celkem v obraze a odpovídají konzistentně, to jen ty si jedeš nějakou svou virtuální linku 🙂 Takže až to pochopíš, tak dej vědět - skutečně to není tak těžké, jak sám říkáš 😁 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno včera v 11:051 den @CableG Pořádně si přečti čím a jak vznikla tato třídenní debata. O nemožnosti přetáčet pořady prima ve Vodafone tv. A vy dva jste tu začali nabízet aplikaci od Primy Prima+ jak prodejci teplé vody. (máte z toho provizi?) A pořád nechápete, že jsou i jiní lidé co Prima+ nemají a přesto by chtěli přeskakovat reklamy. Já jim poradil a vy jim můžete dál cpát prima+ když žijete v bludu, že to má každý kdo má VF TV.No a nevím kdo tu reší něco co není potřeba řešit, protože ten kdo má prima+ nemá problém s přeskakováním reklam a nepotřebuje nic řešit, takže vy jste neporadili nic tomu kdo to nemá. A o tom tu mě šlo na začátku. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 11:261 den Prima+ ve variantě Premium stojí dle ceníku 149 Kč měsíčně, ale lze ji koupit i na rok a to za 1490 Kč, tedy měsíčně pak vyjde na cca 124 Kč.Kdo ji nemá, lze požádat i Vodafone o změnu služeb. Tam bych očekával, že to bude nejzajímavější nabídka. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.