Adolf.Shitler Posted October 19 Share Posted October 19 V samoobsluze vidím vyúčtování od 01/2022 do 10/2024. Co ale nevidím, je ten něčí bájný dual-stack, pro který měl být dnešní den milníkem, viz jiné vlákno a pár tamních IPv6-fans. To jenom tak na okraj :-) 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda055 Posted October 19 Share Posted October 19 Citovat V samoobsluze vidím vyúčtování od 01/2022 do 10/2024. Co ale nevidím, je ten něčí bájný dual-stack, pro který měl být dnešní den milníkem, viz jiné vlákno a pár tamních IPv6-fans. To jenom tak na okraj 🙂 Možná nějaké mouchy jako stavební řízení.............😉 Quote Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajdee Posted October 19 Share Posted October 19 Dual-stack bude nakonec pry az v patek. Mimochodem ds-lite v samoobsluze taky videt nikdy nebyl, stejne jako prepinani mezi ds-lite a ipv4-only, takze asi tak. 1 Quote - - - Compal, 3xCA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted October 19 Share Posted October 19 Nikde jsem nepsal, že bych dual-stack hledal kdesi v samoobsluze, ale že ho nevidím neboli pro méně chápavé, vyzkoušel jsem ho a není funkční. Takže tak. 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajdee Posted October 19 Share Posted October 19 No gratuluju k vyzkouseni technologie, kterou prece nikdo nepotrebuje a je uplne zbytecna. Jeste nam vysvetli, proc jsi o ni teda najednou zacal psat do tematu o samoobsluze, kdyz to nebylo v souvislosti se samoobsluhou? 1 Quote - - - Compal, 3xCA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted October 19 Share Posted October 19 Celou dobu čekám, kde tady oznámíš tu radostnou novinu, že je konečně pro tebe dual-stack k dispozici (extra vlákno k tomu zde není a vytvářet ho rozhodně nehodlám) a ono nic, tak jsem se připomněl aspoň zde. A že to mně osobně k ničemu nebude, to si můžeš být jistý. Dokonce jsem dneska zjistil, že jsem měl v routeru IPv6 vypnutou úplně (asi po nahrání nového FW jsem zapomněl 6to4 zprovoznit) a ejhle, svět se vůbec nezbořil a ani jsem to nijak neregistroval :D Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted October 21 Help center Share Posted October 21 @pan NovakPěkné ráno, určitě nám pošlete tento screen přes https://tam.je/forum, ať to můžeme nechat prověřit přímo k vašemu účtu. Veronika Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts