Ivo2003 Posted September 14 Share Posted September 14 Když jsem zkoušel pár adres, tak pod 299 Kč za gigabit se nedostanu. (Vše Ostrava) Přitom je to v místech kde je i Poda za 250 Kč a nebo dokonce Silesnet se symetrickým gigabitem za 100 Kč měsíčně. Ale ten to má trochu podivné, protože ukazuje dostupnost i tam, kde skoro jistě optiku nemají. Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted September 14 Author Share Posted September 14 no jo 🤔 to je škoda, že nemám žádnýho kámoše z ostravy bez vodafone internetu 🙄 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted September 15 Share Posted September 15 to nahoď spíš na mobilmanii, sem lezou spíš lidi, kteří už služby mají 2 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzastera12 Posted September 16 Share Posted September 16 Zdravím, rád bych využil tuto nabídku. Internet od vodafone nyní nevyuzivam. Dekuji 1 Quote - - - - Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted September 17 Author Share Posted September 17 tak já mám vyčerpáno, ale jestli se tahle akce prodlouží, tak můžem v navazování kamarádskejch vztahů pokračovat 🤭 2 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted September 18 Share Posted September 18 Tak přidávám čerstvou zkušenost s možností této nabídky. Nechal jsem si u kamaráda vygenerovat žádost. Dneska zavolali z patřičného oddělení a začala kolečko dotazů. Po zjištění adresy, kde bych tuto nabídku chtěl, jsem, byl informován, že na této adrese (u dcery v Plzni, je tam i Pilsfree ...) nelze aktivovat a že mám smůlu. Byl se na to ptát u nějakého nadřízeného... Takže celkem chaos v tom Vodafone. Prostě máte smůlu, i když jsem slíbili lepší cenu na 2 roky. Tak přemýšlím, že jí ten internet převedu na Pilsfree Quote Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 18 Share Posted September 18 A podle adresy na https://www.vodafone.cz/internet/ ti to ukáže něco takového? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted September 18 Share Posted September 18 Ano ukázalo Quote Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts