Jump to content

Gigabit za 199 na 2 roky pro kamarády

Slamb

Recommended Posts

kdyby sem náhodou zabloudil nějakej můj ztracenej kamarád, co ještě nemá internet od vodafonu a nemá na svý adrese dostupnej internet premium fibre (1000/1000 Mb/s) nebo koax (1000/100 Mb/s) za cenu 199 korun na dva roky, tak ať se mi ozve 😊 modem s wifi 6 na sítích vodafonu je za stovku navíc, ale na síti cetin se dá použít vlastní zařízení, takže se nic navíc platit nemusí 😮

https://www.cetin.cz/domacnosti/overit-dostupnost/

https://www.vodafone.cz/internet/

gigabit.png

• Like it 3
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest

no tak rušit úplně se to nemusí, zobrazení oku kódu je dostatečná motivace ke zlevnění 🤭 ale funguje to jenom tam, kde je nějaká konkurence a kde se to za těch 199 nabízí 🤔 ale tahle moje nabídka je jenom pro kamarády, co na svý adrese nemají možnost si to sami objednat za těch 199 a hlavně ještě nemají od vodafonu pevnej internet 🤭

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest

No to nevím, to na mě zkoušel borec na infolince taky, že si musím stávající smlouvu vypovědět a udělat novou, abych dostal tuto nabídku. Tak jsem mu řekl, že to je nesmysl a požádal jsem jej o přepojení na retenční, to mi nevyhověl po konzultaci s vedoucím, ale to jsem tu už psal. Takže pak zobrazit OKU od netu, spojí se s tebou retenční a pak se s nimi domluvit. Nejsem blázen, abych kvůli změně ceny rušil stávající smlouvu a vytvářel novou.

• Agree 1
  • Premium
  • Super
  • Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha

@KomárMá debata s retenčním nepomohla, a ani po zmínění, že TMo má na mé adrese stejnou cenu. Nabídka byla 299 + modem. Takže přemýšlím nad postupem, jak to celé udělat, abych měl cenu 199+ modem.

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha