Slamb Posted September 11 Share Posted September 11 kdyby sem náhodou zabloudil nějakej můj ztracenej kamarád, co ještě nemá internet od vodafonu a nemá na svý adrese dostupnej internet premium fibre (1000/1000 Mb/s) nebo koax (1000/100 Mb/s) za cenu 199 korun na dva roky, tak ať se mi ozve 😊 modem s wifi 6 na sítích vodafonu je za stovku navíc, ale na síti cetin se dá použít vlastní zařízení, takže se nic navíc platit nemusí 😮 https://www.cetin.cz/domacnosti/overit-dostupnost/ https://www.vodafone.cz/internet/ 3 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted September 11 Share Posted September 11 Jak dlouho ta akce bude platit? Jak běžná tak, kamarádská? 🙂 Myšleno do kdy to půjde aktivovat. Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted September 11 Author Share Posted September 11 kamarádská do konce září údajně, běžná netušim 😀 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabojdan Posted September 11 Share Posted September 11 Měl bych zájem. Jak mohu nabídku na 2 roky získat? Děkuji Quote Super Super Základní TP-Link Archer C6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted September 11 Author Share Posted September 11 pokud už od vodafonu internet máš, tak nijak 😔 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted September 12 Share Posted September 12 @Slamb@zabojdanJde, ale musí se nechat stávající služba zrušit a nechat zřídit znovu. Quote Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted September 12 Author Share Posted September 12 no tak rušit úplně se to nemusí, zobrazení oku kódu je dostatečná motivace ke zlevnění 🤭 ale funguje to jenom tam, kde je nějaká konkurence a kde se to za těch 199 nabízí 🤔 ale tahle moje nabídka je jenom pro kamarády, co na svý adrese nemají možnost si to sami objednat za těch 199 a hlavně ještě nemají od vodafonu pevnej internet 🤭 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komár Posted September 12 Share Posted September 12 No to nevím, to na mě zkoušel borec na infolince taky, že si musím stávající smlouvu vypovědět a udělat novou, abych dostal tuto nabídku. Tak jsem mu řekl, že to je nesmysl a požádal jsem jej o přepojení na retenční, to mi nevyhověl po konzultaci s vedoucím, ale to jsem tu už psal. Takže pak zobrazit OKU od netu, spojí se s tebou retenční a pak se s nimi domluvit. Nejsem blázen, abych kvůli změně ceny rušil stávající smlouvu a vytvářel novou. 1 Quote Premium Super Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted September 12 Share Posted September 12 @KomárMá debata s retenčním nepomohla, a ani po zmínění, že TMo má na mé adrese stejnou cenu. Nabídka byla 299 + modem. Takže přemýšlím nad postupem, jak to celé udělat, abych měl cenu 199+ modem. Quote Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komár Posted September 12 Share Posted September 12 No a když zde zadáte vaší adresu, tak to tam nabízejí za 199,-? Pokud ano, tak bych se o tu cenu rval jako lev 🙂 1 Quote Premium Super Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts