Odesláno 18. června 2024 1 rok Ahoj, potreboval bych poradit, jake zarizeni koupit, abych rozsiril existujici internovou sit. V soucasne dobe mam Vodafone Compal router v chodbe. Wifi pokryva vetsinu bytu, ale v obyvacim pokoji je jiz signal velmi slaby. Zaroven mam do vsech pokoju roztahane sitove kabely. Rad bych: 1) Zesilil Wifi existujici signal v obyvacim pokoji. Nechci vytvaret nove site. Je potreba dokryt jen jeden pokoj, takze nepotrebuji velke pokryti. 2) V obyvacim pokoji mam vyvedene 2 sitove kabely. Rad bych je rozbocil na 3, abych tim pripojil PS5, TV a STB. Jake zarizeni si mam koupit? Idealne neco s co nejnizsi spotrebou a cenou. Diky! Basic Red Basic Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno 18. června 2024 1 rok Kup nějaký router který půjde přepnout do režimu AP, já na to třeba už několik let používám router od TP-link, mám ho propojený ethernetový kabelem s Compalem, v pokoji mě vysílá wi-fi síť a zároveň mám k němu připojený kabelem počítač a set-top box, jediné co mě na tom vadí že tp-link umí u Wi-Fi pouze základní čtyři kanály na 5 Ghz, takže kdybych kupoval něco příště tak si pohlídám abys zvládl i ty rozšířené protože se to pak překrývá s okolními wi-fi sítěmi a není kam uhýbat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. června 2024 1 rok @Kurtzhttps://www.vodafone.cz/internet/super-wifi/ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 18. června 2024 1 rok Super wi-fi mi v tomhle případě nedává smysl, to je pro ty co potřebují někam dostat signál bezdrátově, ale on má všude natahané síťové kabely. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. června 2024 1 rok Super WiFi se dá propojit i kabelem 😉 Ale nevyřeší mu to rozšíření portů v obýváku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. června 2024 1 rok Nemá smysl kupovat switch, když tam fukne router v režimu AP, tak bude mít čtyři volné porty a k tomu wi-fi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. června 2024 1 rok Ještě dodám že při použití routeru jako AP u tplinku není nutné přívod z hlavního routeru dávat do portu LAN, ale je možné využít port WAN a všechny LAN porty zůstanou dostupné pro další zařízení. Píšu jen tak pro jistotu, protože často čtu, že v režimu AP se propojuje s routerem přes LAN port. Minimálně u tplink to nutné není. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 18. června 2024 1 rok Ano, to můžu potvrdit přívodní kabel mám do WAN portu, takže všechny 4 LAN porty jsou volné. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. června 2024 1 rok Dotaz zněl: "Zesilil Wifi existujici signal v obyvacim pokoji. Nechci vytvaret nove site." - takže nějaké routery v režimu AP, které vytvoří novou síť, asi nebude úplně smysluplná rada. Upraveno 18. června 2024 1 rok uživatelem Adolf.Shitler - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.