Odesláno čtvrtek v 17:15 5 dní před 34 minutami, Technikus napsal:Tady už však něco padlo.O technické podpoře VF si nedělám iluze a o jejich názoru na problém si myslím své. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno čtvrtek v 17:33 5 dní před 5 hodinami, Medvěd napsal:Odpověď bez příměrů (už proto, že nerozumím co tím je zde myšleno) jen pro pana dad18:Je poznat, že nerozumíš. Chtěl jsem po tobě jen prosté ano nebo ne. Tvrdíš, že Vodafone je zodpovědné a má za to dostat pokutu, když bude Nova vysílat a propagovat nacismus. No vidíš, já myslel, že od toho je tu rada televizního vysílání, která pak udělí Nově pokutu. Ale podle tebe jí neudělí Nově, ale Vodafonu. Jo, tak fajn.A k tomu technickému.. Když Vodafone dostane od KVIFF.TV vše s posunutým zvukem, zda může sama o sobě to srovnat? Já myslím, že ne. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno čtvrtek v 18:30 5 dní před 1 hodinou, kraftwerk007 napsal:Mlátíte tu prázdnou slámu...Já čekám na odpověď VF s kterým mám smlouvu, proč je zvuková stopa rozhozená.Kdo s kým, o čem a o kom není dProč je ale zvuk posunutý jen na TV s CAM a ne na STB nebo app v mobilu? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno čtvrtek v 21:39 4 dny Dobrá otázka, on totiž KVIFF.TV běží jak ve všech aplikacích, tak i na Vodafone boxech přes IPTV/OTT a to i na boxech co jsou určené pro DVB-C, protože tato stanice tam běží jen přes internet, takže CA modul je vlastně jediné zařízení u kterého KVIFF.TV běží přes DVB-C.Takže jsou dvě možnosti, buďto se ten zvuk posune ve Vodafonu při konverzi do DVB-C a nebo už posunutý přichází do Vodafonu z distribuce a konverze do internetového streamu ten zvuk opraví.Dneska večer jsem se na to chvíli díval a zvuk šel na TV s CAM asi o 1,5 vteřiny pozadu, ale ve stejnou chvíli na mobilu v aplikaci byl zvuk v pořádku a synchronizovaný s obrazem.Takže ať je to jakkoliv, Vodafone by to měl řešit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pátek v 11:09 4 dny V 12. 5. 2025 v 12:38, Veronika - Vodafone napsal:@neurotic Pěkné odpoledne, toto budeme muset řešit přímo k vašim službám. Kolegové z technické podpory mi potvrdili, že se o plošné potíže nejedná. Napište nám prosím k tomu podrobnosti přes https://tam.je/forum, případně se spojte přímo s technickou podporou od zařízení přes zákaznickou linku 800 77 00 77.@Veronika - Vodafone Takže problém má evidentně víc lidí, ale problém je u mě... To dává logiku... Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice
Odesláno pátek v 11:21 4 dny Nejspíše se ti lidi, co jím to taky blbne, dívají asi u vás v obýváku :-D Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno pátek v 14:36 4 dny před 20 hodinami, dad18 napsal:Je poznat, že nerozumíš. Chtěl jsem po tobě jen prosté ano nebo ne. Chtít po mně můžeš co chceš, to je asi tak to jediné. Mé názory i s příklady jsem uvedl ve výše psaných příspěvcích několikrát. Nemám potřebu ti cokoli dokazovat.Ale bojuj dál za VF na každé frontě. Tvůj boj mě baví. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno pátek v 16:11 4 dny Myslím že jsem to napsal dost jasně, problém je pouze u DVB-C, takže se to musí týkat větší oblasti, takže určitě Brna, nebo možná i celé republiky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pátek v 16:11 4 dny Tak jsem teď rychle kouknul na KVIFF a vypadá to, že je to momentálně v pořádku (uvidíme na jak dlouho).A k tomu "obsahu", za ten vždy odpovídá provozovatel programu nikoli distributor programu.Pokutu vždy dostane držitel licence.Ještě zajímavější, myslím,to bývá u reklam. Tam dostává pokutu zadavatel reklamy.Stačí se podívat do zápisů z jednáni RRTV Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno pátek v 16:35 4 dny Teď jsem si to pustil, když si o tom píšete a nejen že se hlas neshoduje, ale dost se to seká. Vyřešilo by to vysílání némých filmů. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.