Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
před 34 minutami, Technikus napsal:

Tady už však něco padlo.

O technické podpoře VF si nedělám iluze a o jejich názoru na problém si myslím své.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Liberec
Odesláno
před 5 hodinami, Medvěd napsal:

Odpověď bez příměrů (už proto, že nerozumím co tím je zde myšleno) jen pro pana dad18:

Je poznat, že nerozumíš. Chtěl jsem po tobě jen prosté ano nebo ne. Tvrdíš, že Vodafone je zodpovědné a má za to dostat pokutu, když bude Nova vysílat a propagovat nacismus. No vidíš, já myslel, že od toho je tu rada televizního vysílání, která pak udělí Nově pokutu. Ale podle tebe jí neudělí Nově, ale Vodafonu. Jo, tak fajn.

A k tomu technickému.. Když Vodafone dostane od KVIFF.TV vše s posunutým zvukem, zda může sama o sobě to srovnat? Já myslím, že ne.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno
před 1 hodinou, kraftwerk007 napsal:

Mlátíte tu prázdnou slámu...

Já čekám na odpověď VF s kterým mám smlouvu, proč je zvuková stopa rozhozená.

Kdo s kým, o čem a o kom není d

Proč je ale zvuk posunutý jen na TV s CAM a ne na STB nebo app v mobilu?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Dobrá otázka, on totiž KVIFF.TV běží jak ve všech aplikacích, tak i na Vodafone boxech přes IPTV/OTT a to i na boxech co jsou určené pro DVB-C, protože tato stanice tam běží jen přes internet, takže CA modul je vlastně jediné zařízení u kterého KVIFF.TV běží přes DVB-C.

Takže jsou dvě možnosti, buďto se ten zvuk posune ve Vodafonu při konverzi do DVB-C a nebo už posunutý přichází do Vodafonu z distribuce a konverze do internetového streamu ten zvuk opraví.

Dneska večer jsem se na to chvíli díval a zvuk šel na TV s CAM asi o 1,5 vteřiny pozadu, ale ve stejnou chvíli na mobilu v aplikaci byl zvuk v pořádku a synchronizovaný s obrazem.

Takže ať je to jakkoliv, Vodafone by to měl řešit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
V 12. 5. 2025 v 12:38, Veronika - Vodafone napsal:

@neurotic Pěkné odpoledne, toto budeme muset řešit přímo k vašim službám. Kolegové z technické podpory mi potvrdili, že se o plošné potíže nejedná. Napište nám prosím k tomu podrobnosti přes https://tam.je/forum, případně se spojte přímo s technickou podporou od zařízení přes zákaznickou linku 800 77 00 77.

@Veronika - Vodafone Takže problém má evidentně víc lidí, ale problém je u mě... To dává logiku...

• Start
  • -
  • Základní, Sport, Cinema
  • CA modul
  • Prachatice
Odesláno

Nejspíše se ti lidi, co jím to taky blbne, dívají asi u vás v obýváku :-D

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
Odesláno
před 20 hodinami, dad18 napsal:

Je poznat, že nerozumíš. Chtěl jsem po tobě jen prosté ano nebo ne.

Chtít po mně můžeš co chceš, to je asi tak to jediné. Mé názory i s příklady jsem uvedl ve výše psaných příspěvcích několikrát. Nemám potřebu ti cokoli dokazovat.
Ale bojuj dál za VF na každé frontě. Tvůj boj mě baví.

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Myslím že jsem to napsal dost jasně, problém je pouze u DVB-C, takže se to musí týkat větší oblasti, takže určitě Brna, nebo možná i celé republiky.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak jsem teď rychle kouknul na KVIFF a vypadá to, že je to momentálně v pořádku (uvidíme na jak dlouho).

A k tomu "obsahu", za ten vždy odpovídá provozovatel programu nikoli distributor programu.

Pokutu vždy dostane držitel licence.

Ještě zajímavější, myslím,to bývá u reklam. Tam dostává pokutu zadavatel reklamy.

Stačí se podívat do zápisů z jednáni RRTV

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Teď jsem si to pustil, když si o tom píšete a nejen že se hlas neshoduje, ale dost se to seká.

Vyřešilo by to vysílání némých filmů.

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague