Marek-26 Posted June 29 Share Posted June 29 @mirek.123Tohle není o exkluzivitě, to je prostě něco navíc k partnerství/sponzorství. Jinak Vodafone žádný svůj exklusivní kanál mít nemůže, byla to podmínka regulátorů při slučování s UPC (nevím, jakou má časovou platnost). 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnone Posted June 30 Share Posted June 30 KVIFF TV je jedna z mála pozitivních změn u VF. Kvalitní filmy nezprzněny dabingem. Sice jsem už některé viděl, třeba skvělý Dead Man, ale budu se těšit na další. Filmový klub pro náročnější. Není to kanál pro diváky Novy a Primy. Jediná vada je, že to musíte shlédnout do 7 dní. Ale zdá se, že filmy budou cyklovat několikrát za sebou, tím by se lhůta prodloužila. Nebo nahrát v DVBC až pojede. VF nemá žádnou exkluzivitu, kanál je i na jiných streamech. 5 Quote Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted June 30 Share Posted June 30 Citovat KVIFF TV je jedna z mála pozitivních změn u VF. Kvalitní filmy nezprzněny dabingem. Sice jsem už některé viděl, třeba skvělý Dead Man, ale budu se těšit na další. Filmový klub pro náročnější. Není to kanál pro diváky Novy a Primy. Naprostý souhlas. Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted July 2 Author Share Posted July 2 (edited) Kviff.TV Channel je součástí kabelové sítě Vodafone https://www.mediaguru.cz/clanky/2024/07/kviff-tv-channel-je-soucasti-kabelove-site-vodafone/ 762 MHz ,6900, QAM 64, ruční ladění Edited July 2 by Pavel m 1 2 Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeneHawkins Posted July 4 Share Posted July 4 V 28. 6. 2024 v 20:54, Barbucha napsal: Posun zvuku uz vypada ok, zbyva jen caste zaskobrtnuti Nedá se to poslouchat. V pravidelných intervalech několika vteřin se objeví červený kroužek, jak načítá, a na vteřinu se zastaví a škytne. Quote Start Basic Základní Huawei B2338-168 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
neurotic Posted July 14 Share Posted July 14 Mně zase na KVIFF.TV v pravidelných intervalech vypadne na sekundu zvuk. Sice je většina filmů s titulky, za což jsem rád, ale ty výpadky jsou otravné. 1 Quote Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSík Posted Tuesday at 08:05 PM Share Posted Tuesday at 08:05 PM Dnes - 1.10.2024, jsem na kabelu naladil KVIFF.TV CHANNEL… … no a místo filmu, který je uveden v EPG (21:14 - 22:30 Tísňové volání), vidím jen statický obraz s názvem kanálu. Stejné to je i v aplikaci VodafoneTV. Zkusil jsem si zpětně pustit i předchozí pořad (Království - Část osmá: Pandemorium) a mohl jsem tak sledovat to samé - obraz s názvem kanálu… Dnes jsem tedy na tomto filmovém kanálu mohl shlédnout s občasnými výpadky zvuku jen upoutávky. Takto si exkluzivní filmový kanál nepředstavuji. Snad se to brzy zlepší. Dnes - 2.10.2024, stejný stav: Místo filmu Tísňové volání - podle EPG 14:44 - 16:09, jen statický obrázek s názvem kanálu… … kdyby k tomu byla aspoň nějaká hudba 😄 1 Quote Basic Red Basic ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Domácnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSík Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Dnes - 3.10.2024, film Kanáři - podle EPG 20:54 - 22:28. Zhruba po hodině filmu naskočil známý statický obraz s názvem kanálu… Takže z filmu zase nic 1 Quote Basic Red Basic ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Domácnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Tento kanál je nepoužitelný. Buď se obraz seká, nebo nesedí zvuk a nebo nesedí epg. Smazal jsem ho. 4 Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSík Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Ano - epg nesedí, pořady (filmy) začínají o několik minut později… S tím se dá ale žít 😄 Horší je, že: A. místo pořadu (filmu) běží celou dobu jen statický obraz s názvem kanálu, nebo B. pořad (film) začne a i doběhne, ale je přerušován stejným statickým obrázkem, nebo C. pořad (film) začne, je přerušován a už vůbec nedoběhne - běží jen známý statický obraz s názvem kanálu. Zatím jsem na kviff.tv channel nenarazil na jediný pořad (film), u kterého nenastala ani jedna z výše uvedených eventualit. Je to kanál pro ostudu jak poskytovatele obsahu, tak i pro Vodafone. Doufám, že se to zlepší, protože filmy, které tam v epg slibují jsou kvalitní a pro mě zajímavé. Pokud se to nezlepší, tak bych Vodafone doporučil, aby ten kanál vyřadil z nabídky. Edited 4 hours ago by BOSSík Quote Basic Red Basic ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Domácnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts