Odesláno 15. května15. kvě před 34 minutami, Technikus napsal:Tady už však něco padlo.O technické podpoře VF si nedělám iluze a o jejich názoru na problém si myslím své. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 15. května15. kvě před 5 hodinami, Medvěd napsal:Odpověď bez příměrů (už proto, že nerozumím co tím je zde myšleno) jen pro pana dad18:Je poznat, že nerozumíš. Chtěl jsem po tobě jen prosté ano nebo ne. Tvrdíš, že Vodafone je zodpovědné a má za to dostat pokutu, když bude Nova vysílat a propagovat nacismus. No vidíš, já myslel, že od toho je tu rada televizního vysílání, která pak udělí Nově pokutu. Ale podle tebe jí neudělí Nově, ale Vodafonu. Jo, tak fajn.A k tomu technickému.. Když Vodafone dostane od KVIFF.TV vše s posunutým zvukem, zda může sama o sobě to srovnat? Já myslím, že ne. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 15. května15. kvě před 1 hodinou, kraftwerk007 napsal:Mlátíte tu prázdnou slámu...Já čekám na odpověď VF s kterým mám smlouvu, proč je zvuková stopa rozhozená.Kdo s kým, o čem a o kom není dProč je ale zvuk posunutý jen na TV s CAM a ne na STB nebo app v mobilu? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 15. května15. kvě Dobrá otázka, on totiž KVIFF.TV běží jak ve všech aplikacích, tak i na Vodafone boxech přes IPTV/OTT a to i na boxech co jsou určené pro DVB-C, protože tato stanice tam běží jen přes internet, takže CA modul je vlastně jediné zařízení u kterého KVIFF.TV běží přes DVB-C.Takže jsou dvě možnosti, buďto se ten zvuk posune ve Vodafonu při konverzi do DVB-C a nebo už posunutý přichází do Vodafonu z distribuce a konverze do internetového streamu ten zvuk opraví.Dneska večer jsem se na to chvíli díval a zvuk šel na TV s CAM asi o 1,5 vteřiny pozadu, ale ve stejnou chvíli na mobilu v aplikaci byl zvuk v pořádku a synchronizovaný s obrazem.Takže ať je to jakkoliv, Vodafone by to měl řešit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. května16. kvě V 12. 5. 2025 v 12:38, Veronika - Vodafone napsal:@neurotic Pěkné odpoledne, toto budeme muset řešit přímo k vašim službám. Kolegové z technické podpory mi potvrdili, že se o plošné potíže nejedná. Napište nám prosím k tomu podrobnosti přes https://tam.je/forum, případně se spojte přímo s technickou podporou od zařízení přes zákaznickou linku 800 77 00 77.@Veronika - Vodafone Takže problém má evidentně víc lidí, ale problém je u mě... To dává logiku... Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice
Odesláno 16. května16. kvě Nejspíše se ti lidi, co jím to taky blbne, dívají asi u vás v obýváku :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 16. května16. kvě před 20 hodinami, dad18 napsal:Je poznat, že nerozumíš. Chtěl jsem po tobě jen prosté ano nebo ne. Chtít po mně můžeš co chceš, to je asi tak to jediné. Mé názory i s příklady jsem uvedl ve výše psaných příspěvcích několikrát. Nemám potřebu ti cokoli dokazovat.Ale bojuj dál za VF na každé frontě. Tvůj boj mě baví. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 16. května16. kvě Myslím že jsem to napsal dost jasně, problém je pouze u DVB-C, takže se to musí týkat větší oblasti, takže určitě Brna, nebo možná i celé republiky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. května16. kvě Tak jsem teď rychle kouknul na KVIFF a vypadá to, že je to momentálně v pořádku (uvidíme na jak dlouho).A k tomu "obsahu", za ten vždy odpovídá provozovatel programu nikoli distributor programu.Pokutu vždy dostane držitel licence.Ještě zajímavější, myslím,to bývá u reklam. Tam dostává pokutu zadavatel reklamy.Stačí se podívat do zápisů z jednáni RRTV Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 16. května16. kvě Teď jsem si to pustil, když si o tom píšete a nejen že se hlas neshoduje, ale dost se to seká. Vyřešilo by to vysílání némých filmů. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.