Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Centrum péče

Dobré odpoledne, připomínky jsem kolegům předal, díky za ně, popisované věci však jdou za provozovatelem stanice, my je přímo neovlivníme.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
  • po měsících...
Odesláno

Na KVIFF.TV už pár dní nesedí obraz a zvuk. Příjem přes CA modul.

• Start
  • -
  • Základní, Sport, Cinema
  • CA modul
  • Prachatice
  • po měsíci...
Odesláno

Stále žádná změna...

@Ondra - Vodafone

• Start
  • -
  • Základní, Sport, Cinema
  • CA modul
  • Prachatice
Odesláno
  • Centrum péče

@neurotic Pěkné odpoledne, toto budeme muset řešit přímo k vašim službám. Kolegové z technické podpory mi potvrdili, že se o plošné potíže nejedná. Napište nám prosím k tomu podrobnosti přes https://tam.je/forum, případně se spojte přímo s technickou podporou od zařízení přes zákaznickou linku 800 77 00 77.

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno
V 4. 10. 2024 v 14:29, Ondra - Vodafone napsal:

Dobré odpoledne, připomínky jsem kolegům předal, díky za ně, popisované věci však jdou za provozovatelem stanice, my je přímo neovlivníme.

Vy nemáte žádnou vstupní kontrolu signálu? A máte alespoň stanovené technické podmínky pro kvalitu přebíraného streamu od poskytovatele?

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

@Medvěd Víte, že reagujete na příspěvek z minulého roku ? 🤣

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
V 12. 5. 2025 v 12:46, Medvěd napsal:

Vy nemáte žádnou vstupní kontrolu signálu? A máte alespoň stanovené technické podmínky pro kvalitu přebíraného streamu od poskytovatele?

Takže: reaguji na Veronika - Vodafone, kde mi to píše, že jde o příspěvek "včera 12:38". Mně to jako loni nepřijde. U nás na Žižkově je to letos.
A zadruhé - mé dva dotazy se týkaly obecně problematiky zpracování a kontroly signálu Vodafonem - jde tedy o to, co nám za naše maňáče pouští VF do kabelu či sítě. Protože je to i technicky mně blízká problematika, i profesně, tak mě to zajímá.
A zatřetí - pokud nemáš něco k tématu, tedy k otázkám, tak nevím o co ti jde. Vzhledem ke smajlíkovi asi o vtip. Hahaha.

Upraveno uživatelem Medvěd

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Teoretická reakce jen na to za druhé - Odpovídá Vodafone za signál který přebírá od majitele kanálu? Může mu do toho Vodafone zasáhnout, když mu pošle zvuk co nesedí s obrazem? Co když to tak majitel chce? A když mu Vodafone do toho zasáhne a změní to tak je to asi špatně, ne? Ale jestli ta stanice jinde hraje v pořádku, tak je to bordel Vodafonu, o tom žádná. 😐 neutrální smajlík bez pokusu o vtip.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Samozřejmě že odpovídá. Těžko může šířit např. propagaci nacizmu a tvářit se, že on nic, že to takhle převzal.
Anebo méně vyhrocený příklad: zákazník si platí za zprostředkování streamů/vysílání a podle jejich počtu a kvality (technické) si VF účtuje od zákazníků peníze za služby. Má tedy odpovědnost vůči zákazníkovi, kterému se zavázal za úplatu dodávat tolik a tolik "stanic" v takové a takové kvalitě. Něco jako by si zákazník koupil auto od nadnárodního výrobce a když by auto dosahovalo jen částečně slibovaných parametrů, tak výrobce je odpovědný a nemůže to spláchnout ze stolu s informací, že on za to neručí, neb subdodavatel atd., atd. Viz (zajisté pro firmu nevýhodné) hromadné svolávačky a výměny součástí od subdodavatelů - zadarmo.

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Počkej počkej, to píšeš o obsahu vysílání, ale tady se řeší technická stránka a to, že nesedí zvuk k obrazu. Je otázka v jakém stavu to dostal a kdo za to může. A s tou propagací ti to nějak nesedí. Když to na Nově budou propagovat, tak dostane pokutu Vodafone, tmobile, o2 a další kteří ho mají v nabídce? To snad ne.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague