Odesláno 4. října 2024 4. říj Centrum péče Dobré odpoledne, připomínky jsem kolegům předal, díky za ně, popisované věci však jdou za provozovatelem stanice, my je přímo neovlivníme. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 22. března22. břez Na KVIFF.TV už pár dní nesedí obraz a zvuk. Příjem přes CA modul. Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice
Odesláno čtvrtek v 20:23 5 dní Stále žádná změna...@Ondra - Vodafone Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice
Odesláno pondělí v 10:38 2 dny Centrum péče @neurotic Pěkné odpoledne, toto budeme muset řešit přímo k vašim službám. Kolegové z technické podpory mi potvrdili, že se o plošné potíže nejedná. Napište nám prosím k tomu podrobnosti přes https://tam.je/forum, případně se spojte přímo s technickou podporou od zařízení přes zákaznickou linku 800 77 00 77. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno pondělí v 10:46 2 dny V 4. 10. 2024 v 14:29, Ondra - Vodafone napsal:Dobré odpoledne, připomínky jsem kolegům předal, díky za ně, popisované věci však jdou za provozovatelem stanice, my je přímo neovlivníme.Vy nemáte žádnou vstupní kontrolu signálu? A máte alespoň stanovené technické podmínky pro kvalitu přebíraného streamu od poskytovatele? - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno pondělí v 21:15 1 den @Medvěd Víte, že reagujete na příspěvek z minulého roku ? 🤣 Premium - - - -
Odesláno včera v 11:221 den V 12. 5. 2025 v 12:46, Medvěd napsal:Vy nemáte žádnou vstupní kontrolu signálu? A máte alespoň stanovené technické podmínky pro kvalitu přebíraného streamu od poskytovatele?Takže: reaguji na Veronika - Vodafone, kde mi to píše, že jde o příspěvek "včera 12:38". Mně to jako loni nepřijde. U nás na Žižkově je to letos.A zadruhé - mé dva dotazy se týkaly obecně problematiky zpracování a kontroly signálu Vodafonem - jde tedy o to, co nám za naše maňáče pouští VF do kabelu či sítě. Protože je to i technicky mně blízká problematika, i profesně, tak mě to zajímá.A zatřetí - pokud nemáš něco k tématu, tedy k otázkám, tak nevím o co ti jde. Vzhledem ke smajlíkovi asi o vtip. Hahaha. Upraveno včera v 11:231 den uživatelem Medvěd - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno včera v 11:381 den Teoretická reakce jen na to za druhé - Odpovídá Vodafone za signál který přebírá od majitele kanálu? Může mu do toho Vodafone zasáhnout, když mu pošle zvuk co nesedí s obrazem? Co když to tak majitel chce? A když mu Vodafone do toho zasáhne a změní to tak je to asi špatně, ne? Ale jestli ta stanice jinde hraje v pořádku, tak je to bordel Vodafonu, o tom žádná. 😐 neutrální smajlík bez pokusu o vtip. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno včera v 14:021 den Samozřejmě že odpovídá. Těžko může šířit např. propagaci nacizmu a tvářit se, že on nic, že to takhle převzal.Anebo méně vyhrocený příklad: zákazník si platí za zprostředkování streamů/vysílání a podle jejich počtu a kvality (technické) si VF účtuje od zákazníků peníze za služby. Má tedy odpovědnost vůči zákazníkovi, kterému se zavázal za úplatu dodávat tolik a tolik "stanic" v takové a takové kvalitě. Něco jako by si zákazník koupil auto od nadnárodního výrobce a když by auto dosahovalo jen částečně slibovaných parametrů, tak výrobce je odpovědný a nemůže to spláchnout ze stolu s informací, že on za to neručí, neb subdodavatel atd., atd. Viz (zajisté pro firmu nevýhodné) hromadné svolávačky a výměny součástí od subdodavatelů - zadarmo. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno včera v 14:271 den Počkej počkej, to píšeš o obsahu vysílání, ale tady se řeší technická stránka a to, že nesedí zvuk k obrazu. Je otázka v jakém stavu to dostal a kdo za to může. A s tou propagací ti to nějak nesedí. Když to na Nově budou propagovat, tak dostane pokutu Vodafone, tmobile, o2 a další kteří ho mají v nabídce? To snad ne. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.