Jump to content

Zvýšení počtu současně sledovaných zařízení

lukas.b1

Recommended Posts

Dobrý den,

jde či je nějaké řešení zvýšit sublimit na současně sledované zařízení? Můžu sledovat max na 6 zařízení současně, ale z toho jen na 2 na chytrých televizí. V dnešní době není potřeba mít settopbox (který lze mít 4), stačí mít aplikaci v chytré televizi nebo na android tv boxu. A právě limit 2 "chytrých zařízení" je málo. U konkurence jsou min 3.

děkuji za odpověď. 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Praha

Pro většinu domácností to bude více než dostačující.  Operátor se chrání i před zneužitím.

Pro  srovnání  - konkurence umožňuje jen jeden přenos. Další  jen  po zaplacení rodinného  sledování za výhodných 99 Kč měsíčně.

• Agree 1
  • Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Máš možnost si pořídit od Vodafone set-top box, pak si můžeš počet zařízení rozšířit. 

Jinak si myslím že zrovna nabídka Vodafone na maximální počet zařízení 10/6 je docela velkorysá oproti konkurenci, taková Telly terá se tady hodně skloňuje má jen 2/2, u O2 lze v základu sledovat pouze na jednom zařízení současně.

• Agree 3
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

já bych si klidně omezil z 6 zařízení na 4, kdyby mi zvedli chytré televize z 2 na 3. či z webu na chytré tv. 

klidně bych za to platil, jestli mám dát 70 kč za settopbox či si připlatím 1 slot za 99 kč

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Praha

Obávám že se že s tím nic neuděláš, Vodafone to má takhle napevno nastavené už nějaký čas a nemyslím si že individuální řešení je možné, Vodafone ty aplikace pořád bere jako takové trošku doplňkové a to hlavní jsou pro ně set-top boxy, i z toho důvodu že uživatelé kteří jsou připojení přes DVB-C negeneruji na síti takovou zátěž.

jediný způsob jak bys to ještě mohl eventuálně vyřešit je pomocí chromecastu, kdy přenos do televizoru pošleš a budeš ovládat z mobilu.

@marian.loziTelly jsem měl na zkoušku zadarmo na podzim přes iDnes, zaregistroval jsem si televizor, mobil a tablet už mi to nechtělo vzít protože to hlásilo že jsem překročil maximální počet registrovaných zařízení, takže taková je moje osobní zkušenost.

• Agree 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Takže zkušební období co ani není  zkušební,  ale  spíše  nějaké  demo.

U tmobile  nebo sledování TV jsem za 1 Kč  dostal  všechny  služby  včetně  HBO.

U Telly hodně věcí,  včetně  nahrávek  nefunguje. Služby  tedy nejde plně  ve zkušebním  období  vyzkoušet.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Posted (edited)

Pokud u těchto firem nejsou kdo ví jaké výpovědní lhůty, není asi ani takový problém si jeden měsíc zaplatit celý a pořádně to vyzkoušet. 

Netuší někdo, co bude zač pecka.tv

Edited by Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
  • Speedtest