lukas.b1 Posted May 23 Share Posted May 23 Dobrý den, jde či je nějaké řešení zvýšit sublimit na současně sledované zařízení? Můžu sledovat max na 6 zařízení současně, ale z toho jen na 2 na chytrých televizí. V dnešní době není potřeba mít settopbox (který lze mít 4), stačí mít aplikaci v chytré televizi nebo na android tv boxu. A právě limit 2 "chytrých zařízení" je málo. U konkurence jsou min 3. děkuji za odpověď. Quote Super - Základní Compal CH7465 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted May 23 Share Posted May 23 Pro většinu domácností to bude více než dostačující. Operátor se chrání i před zneužitím. Pro srovnání - konkurence umožňuje jen jeden přenos. Další jen po zaplacení rodinného sledování za výhodných 99 Kč měsíčně. 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 23 Share Posted May 23 Máš možnost si pořídit od Vodafone set-top box, pak si můžeš počet zařízení rozšířit. Jinak si myslím že zrovna nabídka Vodafone na maximální počet zařízení 10/6 je docela velkorysá oproti konkurenci, taková Telly terá se tady hodně skloňuje má jen 2/2, u O2 lze v základu sledovat pouze na jednom zařízení současně. 3 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted May 23 Share Posted May 23 @tomusTelly má 4/2. A dá se přikoupit pro 4 souběžné sledování za 100 Kč nebo 6 souběžných sledování za 150 Kč Quote - - - - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas.b1 Posted May 23 Author Share Posted May 23 já bych si klidně omezil z 6 zařízení na 4, kdyby mi zvedli chytré televize z 2 na 3. či z webu na chytré tv. klidně bych za to platil, jestli mám dát 70 kč za settopbox či si připlatím 1 slot za 99 kč Quote Super - Základní Compal CH7465 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 23 Share Posted May 23 Obávám že se že s tím nic neuděláš, Vodafone to má takhle napevno nastavené už nějaký čas a nemyslím si že individuální řešení je možné, Vodafone ty aplikace pořád bere jako takové trošku doplňkové a to hlavní jsou pro ně set-top boxy, i z toho důvodu že uživatelé kteří jsou připojení přes DVB-C negeneruji na síti takovou zátěž. jediný způsob jak bys to ještě mohl eventuálně vyřešit je pomocí chromecastu, kdy přenos do televizoru pošleš a budeš ovládat z mobilu. @marian.loziTelly jsem měl na zkoušku zadarmo na podzim přes iDnes, zaregistroval jsem si televizor, mobil a tablet už mi to nechtělo vzít protože to hlásilo že jsem překročil maximální počet registrovaných zařízení, takže taková je moje osobní zkušenost. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted May 23 Share Posted May 23 Telly má v trialu pouze 2/2, standarně 4/2, více za příplatek 1 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 23 Share Posted May 23 Je to asi mimo téma, ale Telly má tady jasně "Prvních 14 dní na 1 zařízení, poté až na 4 zařízeních (2 současně)" Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted May 23 Share Posted May 23 Takže zkušební období co ani není zkušební, ale spíše nějaké demo. U tmobile nebo sledování TV jsem za 1 Kč dostal všechny služby včetně HBO. U Telly hodně věcí, včetně nahrávek nefunguje. Služby tedy nejde plně ve zkušebním období vyzkoušet. Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 23 Share Posted May 23 (edited) Pokud u těchto firem nejsou kdo ví jaké výpovědní lhůty, není asi ani takový problém si jeden měsíc zaplatit celý a pořádně to vyzkoušet. Netuší někdo, co bude zač pecka.tv? Edited May 23 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts