Jump to content

Guest, which answer was the most helpful?

If any of these replies answered your question, please take a moment to click the 'Mark as solution' button on the post with the best answer.
Marking posts as the solution will help other community members find answers to their questions quickly. Thank you for your help!

Featured Replies

V 29. 7. 2024 v 11:36, marian.lozi napsal:

Plánuji konec s Vodafonem. Mám na smlouvě se Základní VTV za 150Kč/měs. dva zatím aktivní a funkční odkoupené CA moduly (1xCI a 1xCI+), oba již bez záruky. Z podpory mám potvrzené, že lze převést na nového majitele přes https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/1/636/dohoda_o_prevodu_prav.pdf . Jestli má o ně někdo zájem, tak za téměř symbolických 500Kč + případné náklady s převodem nebo zasláním.

Tak už nic, konec nabídky teď!

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha

Nechapu 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Tzn. se to podařilo na někoho přepsat, nebo jsi zjistil, že to nelze? 

Možná bych z tohoto příspěvku, resp. u fotky odebral ta výrobní čísla karet a zařízení. 

Edited by Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přepsat lze spolu s TV tarifem. To někomu nemusí ale může vyhovovat. Ale já už na služby Vodafonu prdím a nechci dále čekat, tak jsem dal výpověď. 
Čísla jsou buřt - moduly skončí v elektroodpadu, za ty leta se už dávno amortizovaly.

Edited by marian.lozi

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
  • Care Centre

Ověřoval jsem a převod odkoupeného CA modulu na jiného majitele provést nelze.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
V 29. 7. 2024 v 11:36, marian.lozi napsal:

Plánuji konec s Vodafonem. Mám na smlouvě se Základní VTV za 150Kč/měs. dva zatím aktivní a funkční odkoupené CA moduly (1xCI a 1xCI+), oba již bez záruky. Z podpory mám potvrzené, že lze převést na nového majitele přes https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/1/636/dohoda_o_prevodu_prav.pdf . Jestli má o ně někdo zájem, tak za téměř symbolických 500Kč + případné náklady s převodem nebo zasláním.

image.png.31ed690829c6467f7d761ac6f2a436ce.png

Bohužel nelze poslat soukromá zpráva, proto píši sem

Koupím oba moduly. napište mi

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

@StandaJak jsem jíž psal v dalších následujících příspěvcich, nabidka k převodu je ukončena.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
  • 4 weeks later...

Začíná mi nějak blbnout CA modul. Programy se nenačtou, po vytažení a vložení CA to sice napíše úspěšné ověření CA, ale napíše to akorát "žádný název programu" unknow. Televize Sharp 40BL2EA, doteď vše fungovalo.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň