Odesláno 8. listopadu8. lis Mno, ten OnePlay podle ohlasů taky nebude velká hitparáda, ale asi pořád lepší, než tohle, co jede jen když v anglii neprší a stabilita je podle síly větru...Možnost nastavit si rychlost přehrávání je asi taky neřešitelný požadavek! Na slabším připojení je tam to červené kolečko častěji, protože pořád zkouší, jestli to nezvládne víc a stále se to tím seká... V roce 2025 a pro placenou službu, je to naprosto šílený kus softwaru... Basic - Sport Compal CH7465 Havířov
Odesláno 8. listopadu8. lis Hele, i když riskuju, že po mě zase někdo vyskočí že tu promuju cizáckou službu (teda, mě cizí není, já ji mám), tak popravdě, nenalezl jsem nic, v čem by byl VTV lepší než ten, jehož jméno nemá zaznívat. Alespoň v jedné věci kdyby byl lepší - není. Tím nechci říct, že je bezchybný, že věci nejdou dělat lépe atd., atd. Ale i v této "nebezchybnosti" je o parník před tím, co tady řešíme. Škoda - pro nás. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno před 15 hodinami15 hod Také mi to najednou začalo hlásit chybu W1862 a nepřehraju nic. Na technické podpořer vám řeknou, že jim to funguje a nemají s tím problém. Prý je chyba na lokálním počítači, zmínila VPN nebo antivirus. Nic víc se nedozvíte - ani to, zda tedy vůbec smíte VPN či antivirus používat. Pokud ano, měli by tedy říci, jaká nastavení antiviru či VPN Vodafone TV brání fungovat - ale to se nestane. Horší telefonickou podporu, naučenou jen asertivně opakovat, že chyba není na jejich straně, jsem nezažil. VPN nemám, antivirus jen stabdardní defender on Microsoftu.Už jsem se nějak smířil s tím, jak strašná ta webová i androidí aplikace je - pokud to hraje, člověk to překousne. Ale pokud to úplně přestane fungovat, pak asi nezbývá nic jiného, než změnit pskytovatele. Basic BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.